מבזקים
בפעם השלישית בפחות מיממה: שוב נפילות בגבעתיים, רמת גן, ראש העין ופתח תקווה מטח כבד נוסף למרכז: שוב פגיעות בתל אביב, רמת גן, פתח תקווה ובני ברק צו סגירה לעסק בהרצליה שבו נרצח גבר ונפצע קטין לילה של אזעקות ופגיעות: תל אביב, גבעתיים, רמת גן וראש העין תחת מטח טהרן תחת תקיפה: צה"ל פגע באתרי הגנה מרכזיים של המשטר מודיעין עילית: כתב אישום נגד שני צעירים בחשד שפעלו עבור איראן יער המלאכים ליד קריית גת: רכב התהפך, צעיר נהרג ושניים נפצעו קשה הר צורים: משפחה ממרכז הארץ חולצה לאחר שאיבדה דרכה ללא מים דובר צה"ל: "לא נעצור עד שנסיר את האיום; מחויבים לפירוק חיזבאללה מנשקו" חיפושים נרחבים אחר נעדר בסיכון שנראה לאחרונה באזור ירושלים כוננות חג: צה"ל מתגבר כוחות בכל הגזרות; שטחי אש רבים נסגרו למטיילים משרד הבריאות: המלצות לציבור בעקבות זיהום אוויר גבוה נתניהו בהערכת מצב: "השמדנו 70% מיכולת ייצור הפלדה של איראן" אשדוד: העירייה והציבור ממשיכים בהיערכות ביטחונית במהלך החג אשדוד: אמא ובן נפגעו בתאונת טרקטורון חשמלי ראשון לציון: רוכב אופנוע כבן 50 נפצע קשה בתאונה עם רכב פרטי אשדוד: הערכת מצב יומית בראשות ראש העיר על רקע מבצע "שאגת הארי" אשדוד, רחובות וראשון לציון: שלוש זירות מוות טראגיות עם צאת חג הפסח ירושלים: תינוקות ננעלו ברכב במהלך קניות לחג – וחולצו במהירות לעיני האב אור יהודה: טבעת נתקעה באצבע של נערה באמצע הלילה – מתנדבים חילצו ללא פגע

אירוע חריג באשקלון

תקיפה כפולה של עובדי תחצ באשקלון | נוסעת תקפה פקח, פונתה ע"י המשטרה ושבה לסגור חשבון בחדר ההתרעננות של הנהגים בתחנה המרכזית | הסיבה לתקיפה: סירוב הנוסעת לשלם

נוסעת בקו 7 של חברת דן בדרום באשקלון תקפה מבקר (פקח אוטובוסים). הסיבה: סירוב האישה לשלם בעבור הנסיעה. כשביקש המבקר מהנוסעת תעודת זהות, היא החלה לתקוף אותו ותלשה את מצלמת הגוף שלו, שברה אותה ונמלטה. תלונה הוגשה במשטרת אשקלון.

הנוסעת נמלטה לפני הגעת המשטרה, אך אותרה בתחנה המרכזית. היא עוכבה ושוחררה, ואז שבה לתחנה המרכזית (!) באשקלון, שם התפרעה בחדר הנהגים, והשחיתה ציוד במשרדי החברה. המשטרה פינתה אותה בשנית.

מיכאל שר הפקח שהותקף ונציג עובדי דן בדרום באשקלון המאוגדים בכוח לעובדים: הבחנתי כי מדובר באישה פגועת נפש ולכן ניסיתי ככל שניתן להגיב בסבלנות, אבל יש גבול לכמות האלימות שנוכל לספוג. מישהו חייב לקחת אחריות על נוסעים כאלה. אנחנו סובלים מאלימות על בסיס יומי- מבריונות כביש, ועד נוסעים סרבנים. אלימות מילולית כבר הפסקנו לספור. והנה מסתבר שאנחנו לא בטוחים אפילו בחדר ההתרעננות שלנו. איפה האכיפה? איפה המשטרה ומשרד התחבורה? הבטיחו תקציבים לטיפול באלימות. איפה הכסף?

איתי כהן ראש ענף תחבורה בכוח לעובדים: "באותו היום שבו העלה משרד התחבורה את מחירי הנסיעה, אנחנו עדים למקרה אלימות כה חמור שהמניע לו היא נוסעת שסירבה לשלם. הרשויות מפקירות את המערכת ומשאירות את עובדי התחבורה הציבורית להתמודד עם התסכול של הנוסעים. האלימות כלפי עובדי התחצ היא מכת מדינה ועפ"י הנתונים שלנו 40% ממקרי התקיפה בחצי השנה האחרונה מופנים כלפי פקחים. על משרד התחבורה האחריות לשים לזה סוף: העלאת השכר של עובדי התחבורה הציבורית, אבטחה בקווים מועדים לפורענות והענקת מעמד של עובדי ציבור לעובדי התחבורה הציבורית".

צילום: שאטרסטוק

דילוג לתוכן