אישה בת 67 נפצעה הבוקר (רביעי) באירוע חריג ברחוב מידון במזכרת בתיה, ופונתה לבית החולים קפלן במצב בינוני.
בשעה 09:02 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על אישה שנפצעה במקום. חובשים ופראמדיקים שהוזעקו לזירה העניקו לה טיפול רפואי ראשוני ולאחר מכן פינו אותה לבית החולים קפלן.
מבירור ראשוני עלה כי האישה נפגעה משער חשמלי. כתוצאה מהפגיעה היא סבלה מחבלות בגפיים, ובמד"א הגדירו את מצבה כבינוני.
אבי אליה, ארבל בייטשר ופטריק אבן צור חובשי איחוד הצלה מסרו: “סיפרו לנו בזירה שהשער החשמלי נפל על הגברת ובעקבות כך היא נחבלה בגפיים. הענקנו לה סיוע רפואי ראשוני ולאחר מכן היא פונתה לחדר הטראומה בבית חולים ובשלב זה מצבה מוגדר כבינוני”.
◼️ חדשות מזכרת בתיה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










