מבזקים
"ביחד נשים לזה סוף": ראשון לציון יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים תעלומה בפתח תקווה: גופת גבר במצב ריקבון אותרה סמוך לצומת גנים סערת דני קושמרו מחריפה: ארגון "בצלמו" דורש סנקציות כספיות והתנצלות פומבית שלוש שנים חי ברחובות ובחופי אילת: הלוחם שנפצע חוזר לחיים דרך המוזיקה אירוע חריג בלוד: רוכב אופניים התנגש ברכב חונה ברחוב בר כוכבא אזהרה צהובה בישראל: שרב וחשש מוגבר לשריפות – ומתי יגיע הגשם? שתי זירות בפתח תקווה: חשד לרצח אישה, בעלה נמצא מת בסמוך אילת: קריאה לתרומות שיאפשרו לילד לחגוג יום הולדת ים מאיר קרן: ״תושב נתניה צריך להרגיש בטוח בבית שלו״ קריית גת: ערב של עוצמה ונתינה לזכר עדן מולאי ז״ל חיים ביבס נפרד מאמו לילי ז״ל: ״לעד אשא אותך בליבי״ הסריקות במערב ראשון לציון הסתיימו: לא נמצאו חומרים מסוכנים אירוע דקירות הלילה באשקלון: גבר כבן 40 נפצע באורח בינוני שגריר קזחסטן ביקר בנמל אשדוד לקידום קשרי הסחר לא כל אלימות משאירה סימנים: בנס ציונה ילמדו לזהות נורות אזהרה בזוגיות איילון ייחסם ל – 16 וחצי שעות: החסימות שצפויות לשבש את התנועה באזור הרצליה חשד לרצח בפתח תקווה: אישה נרצחה באירוע אלימות – המשטרה פתחה בחקירה 100 שקל לחמישה ימים: ההרשמה לקייטנות חנוכה בבאר טוביה נפתחה חולון רוצה לשלם פחות על חשמל: האם גם התושבים ירוויחו מזה? לא כל מה שמרגישים אפשר לומר: בקריית גת רוצים לתת לבני הנוער מיקרופון

אירועי שבוע החלל הישראלי ביהוד-מונוסון נפתחו

המהלך האסטרטגי של העיסוק בתעשיות החלל והתעופה חשוב לעיר בעיקר משום שהוא יוצר אופק צמיחה חברתי וכלכלי לעיר בתחום מתפתח ועתיר טכנולוגיה.

אירועי שבוע החלל הישראלי ביהוד-מונוסון, עם שני אירועים מרכזיים: מפגש ושיח מרתקים עם מנהל סוכנות החלל הישראלית, תא״ל (במיל׳) אורי אורון, וכן הקרנה חגיגית של הסרט אי.טי בהשתתפות עשרות ילדים והורים.

בהרצאתו המרתקת עם תא"ל במיל׳ אורי אורון, מנהל סוכנות החלל הישראלית, התוודעו עשרות התושבים שנכחו בקהל למצבו של ״שוק החלל״ בעולם, בכלל, ובישראל בפרט.

האירועים לציון שבוע החלל הישראלי ביהוד-מונוסון מדגישים את חשיבות המהלך של ביסוס יהוד-מונוסון כבירת החלל והתעופה בישראל. המהלך האסטרטגי של העיסוק בתעשיות החלל והתעופה חשוב לעיר בעיקר משום שהוא יוצר אופק צמיחה חברתי וכלכלי לעיר בתחום מתפתח ועתיר טכנולוגיה.

את השיח אתמול סיכם מנהל סוכנות החלל בהצגת האופן שבו המדינה כממשלה צריכה לפעול כדי לקדם את תחום החלל והתעופה בכדי להביא לעמידה ביעדים כבר בשנת 2035.

בתוך כך, הדגיש כי אם עיר כמו יהוד-מונוסון לוקחת על עצמה לעסוק בעולמות החלל והתעופה כאסטרטגיה עירונית, הוא כמנהל סוכנות החלל צריך לאמץ את העיר ולסייע לה לעמוד במשימה, ולצד זאת גם המדינה צריכה לקדם ולסייע לעיר בקידום יעדים חיוניים אלה.

מעיריית יהוד-מונוסון נמסר: ״תחום החלל והתעופה תופס חלק מרכזי בעולמות החדשנות והפיתוח, שהעירייה מקדמת בשלל אמצעים: העיר דוגלת במדיניות הטמעת תכנים מתקדמים וטכנולוגיים מגיל הגן ועד תיכון, מעודדת השתתפות של נשים במכלול פעילויות אלה וכן מרחיבה מרכזי תעסוקה שישמשו בסיס אם לחברות העוסקות בתחום״.

אירועי שבוע החלל בעיר ממשיכים!

הפנינג מייקריות לחלל – משפחות יוצרות טילים – 31.1.24 | 17:30-19:30| רם כהן 5 אשכול פיס

מועדון הסרט על חלל – הקרנה של הסרט שומרי הגלקסיה, ביום חמישי | 1.2.24 | 17:30 | היכל התרבות יהוד

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית יהוד-מונוסון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יהוד מונוסון

לחצו כאן
דילוג לתוכן