מבזקים
מיכאל וידל שוחח עם יניב חיון: ״גאווה גדולה לרמלה ולמדינת ישראל״ תזכורת | מחירי הדלק מזנקים הלילה: 8.27 שקלים לליטר בנזין 95 טיסות פליי דובאי יושעו לשישה ימים: חברות ישראליות יפעילו טיסות חילוץ שלוש משפחות מנס ציונה היו על טיסת החילוץ; בוקסר: "הגיבורים האלה הם משלנו" חיפושים נרחבים אחרי איתן סוסן, נעדר מאופקים נתניהו פגש בנתב״ג את יניב חיון שפרץ לתא הטייס: "תפסתי את המפגע, חנקתי אותו ומשכתי את ההגאים" אשדוד: רוכב אופנוע בן 25 נפצע בתאונה עצמית ברחוב אקסודוס סערה בעקבות פוסט של צעיר שהוצג כפעיל חד״ש: תלונה הוגשה למשטרה נוסעי הטיסה מסעודיה בישראל: בן 51 פונה לבית החולים עוד לילות של חסימות ורעש ברחובות: עבודות המטרונית מתרחבות לשורת רחובות מרכזיים ליברמן הגיע לסוכת המחאה של משפחת קסאו: "אסור לתת להיימנוט להישכח" כתב אישום נגד תושב אילת בן 69: נאשם בניסיון רצח אשתו באמצעות פטיש וסכין ארונו של דניאל אומנסקי מפתח תקווה בן ה – 14 שנהרג בקייב יגיע מחר לישראל בתוך ארבעה ימים: 4 משפחות הסכימו לתרומת איברים – 14 השתלות בוצעו במהלך החג מד״א נערך בנתב״ג לקליטת נוסעי טיסת פליי דובאי צפו בתיעוד מרגעי האימה | "נתניהו: "הטייס ניסה לרסק את המטוס על יושביו"; ישראל כ"ץ: "ניסיון פיגוע ג'יהאדיסטי" חולון: אזרח שעבר ליד צומת השבעה הבחין בממצא חריג – ואז התברר: אלה שרידי אדם שריפה משמעותית בראשון לציון: עשן מתפשט באזור – צוותי כיבוי במקום בת ים: שני שב״חים נעצרו באתר בנייה בטיילת – המשטרה פועלת לסגירת המקום שלוש שנים אחרי הקרב על אופקים: העיר מתכנסת ליומיים של זיכרון – ורמי קליינשטיין יחתום אותם

איריס נפתלי נבחרה ברוב מוחץ לראשות ועד עובדי עיריית אשדוד

יושבת ראש ועד העובדים, מהנשים הבודדות בישראל שמנהיגות קבוצה גדולה של עובדים.ות, נמצאת בוועד מעל עשרים שנה מתוכן עשר שנים כיו"ר. זו תהיה הקדנציה השלישית לנפתלי. 

ניצחון סוחף: איריס נפתלי נבחרה ברוב מוחלט לקדנציה נוספת בראשות ועד העובדים. 85 אחוז הצביעו לרשימה שלה.

יושבת ראש ועד העובדים, מהנשים הבודדות בישראל שמנהיגות קבוצה גדולה של עובדים.ות, נמצאת בוועד מעל עשרים שנה מתוכן עשר שנים כיו"ר. זו תהיה הקדנציה השלישית לנפתלי.

עם 85 אחוז מהקולות, האישה החזקה של העירייה סחפה אחריה את העובדות והעובדים שהביעו אמון בה ובדרכה.

איריס נפתלי: "אני מודה לכל מי שהצביע לי וגם לכל מי שלא הצביע לי. מבחינתי, יום הבחירות נגמר ואני ממשיכה להיות יו"ר הוועד של כל העובדות והעובדים ולפעול למענם בכל הכוח ובכל החזיתות. העשייה הרבה בשנים האחרונות, הדאגה לרווחת העובדים בעירייה המצוינת שלנו תמיד עמדו ויעמדו לנגד עיניי, ונעשה זה כפי שעשינו בצורה נעימה, בשיתופי פעולה ובחיבור בין כל הגורמים שיכולים להניע קדימה תהליכים למען העובדים".

נפתלי היא יושבת ראש האישה היחידה בארץ ומנהלת ביד רמה ועד שחולש על 3,400 עובדות ועובדים.

בעשור שלה בתפקיד היא הובילה מהלכים חשובים לטובת עובדות ועובדי העירייה, רשמה הישגים משמעותיים עם הסכם שכר לסייעות בחינוך, הוסיפה ימי עיון והעשרה, טקסי מצטיינים, דאגה למענקים בחגים, טיפחה תרבות התנהלות נעימה יותר במסדרונות העירייה ועוד.

נפתלי אף חיזקה את הקשר עם ראש העיר, ד"ר יחיאל לסרי, ועם יו"ר ההסתדרות, ארנון בר דוד, ורתמה אותם לטובת העובדים במהלכים משני מציאות.

ניצחון ענק נוסף ללסרי ומנכ״ל העירייה

גורם בעירייה ציין כי ניצחונה של נפתלי הוא גם ניצחון אדיר למחנה של ראש העיר, ד"ר יחיאל לסרי, והבעת אמון בדרך שבה שניהם צועדים: "עובדי העירייה הרגישו היטב את השינוי לטובה שהתחולל בעירייה מבחינת התנאים האישיים שלהם, וגם מבחינת סביבת העבודה שהשתדרגה. כמו בבחירות המקומיות, הוכח שעשייה בכוחות משותפים, באחדות, מניבה תוצאות טובות יותר".

 

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדש! לקבוצת חדשות הביטוח הלאומי / חברת חשמל / דלק וגז / תאגידי המים / שירותים לציבור לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן