מבזקים
מטח כבד לעבר הנגב, באר שבע ויהודה: אזעקות בפריסה רחבה ראש הממשלה בנימין נתניהו – הצהרה לתקשורת נס בלוד: רסיס טיל פגע פגיעה ישירה בבית מגורים – המשפחה ניצלה בנס הנחיות הרכבת הקלה בירושלים: פעילות בצל מבצע "שאגת הארי" תיעוד מצמרר: נפילת טיל איראני באור יהודה גבעת שמואל נערכת למערכה ממושכת: ראש העיר יוסי ברודני הכריז על כוננות שיא עד יום שני רחובות חוזרת לשגרה מבוקרת: התרבות והפנאי מתעוררים לחיים שירותי הבריאות באשדוד: תמונת מצב מעודכנת ליום ראשון (08/03) תאונה עצמית באשדוד: צעירה נפצעה באורח בינוני בשדרות ירושלים חילוץ מיוחד של כבאי נתיבות בבארי: אישה נפלה לבור בעומק 20 מטרים תחזית מזג האוויר לימים הקרובים: ירידה בטמפרטורות ואזהרת ים מסוכן לרחצה סיכול ממוקד בדרום הרצועה: חוסל מחבל שתכנן פיגוע צליפה מיידי נגד כוחותינו צפו: טיל מתפצל לעבר המרכז, השפלה, ירושלים ויהודה ושומרון; מד"א: לא התקבלו דיווחים על נפגעים דרמה בלב איראן: צה"ל השמיד את מתקני הייצור המרכזיים לטילים בליסטיים רחובות מסכמת סוף שבוע שני של לחימה: שבע אזעקות ותפקוד אחראי של התושבים הותר לפרסום: שני לוחמי גבעתי נפצעו בינוני מירי נ"ט בדרום לבנון חוסן ומשמעת: מפקד מחוז ירושלים והמרכז בפיקוד העורף ביקר בעיריית יבנה פיקוד העורף מעדכן: מדיניות ההתגוננות נותרת ללא שינוי עד יום שני שירות למשרתים: גן יבנה פותחת שמרטפייה ייעודית למשפחות כוחות הביטחון וההצלה ישראלים בחו״ל? המל״ל מפרסם מסלול חזרה מומלץ לישראל

איתי לוי: "בשעות האחרונות רצה שמועה שאמי הלכה לעולמה"

בשבוע שעבר (ב') הזמר איתי לוי פתח את ליבו ב"חדשות הבוקר", שיתף כי אימו עברה אירוע מוחי נוסף – החמישי במספר – וגילה כי היא מאושפזת כבר תקופה בבית החולים. איתי, שחשף באומץ את הימים המורכבים והרגישים שהוא עובר, ביקש מהצופים ומהעוקבים ברשתות להתפלל לשלומה, אבל אז קרה הדבר שלאחרונה קורה כמעט כל פעם – גל שמועות זדוניות החל ברשת על כך שאימו של לוי, רות, נפטרה.
לוי סיפר כי קיבל את הבשורה השקרית כשהתעורר למבול טלפונים דואגים, ולכמה רגעים חרב עליו עולמו: איתי ניסה להבין במה מדובר והאם חלילה קרה, ואחרי שנרגע והבין כי אימו בריאה ושלמה – הוא החליט לפרסם את הידיעה השקרית בעצמו – ולהגיב עליה במילים קשות.
בפוסט ששיתף הלילה (בין שלישי לרביעי) בעמוד האינסטגרם שלו, כתב לוי: " בשעות האחרונות מסתובבת שמועה שאימי היקרה שלי הלכה לעולמה. קיבלתי מאות טלפונים שהכניסו אותי לחרדה שאני לא מכיר. בכיתי כמו תינוק. עצם המחשבה שאולי לא מספרים לי, שאולי עובדים עליי, ושאולי זה יכול לקרות", הוא גילה. "אני רוצה לומר לאותו אדם שעשה את זה: אתה אדם רע ורשע, אכזרי, לא זכאי לדרוך על האדמה הזאת… אמא אני מאחל עד מאה ועשרים ואם צריך אתן לך שנים מחיי".זו לא הפעם הראשונה שידיעה שקרית מופצת ברשת בנוגע למצבו הרפואי של אדם, ורק בימים האחרונים צצו אינספור שמועות על שלומי שבת, שחולה בקורונה ומאושפז בבית החולים. מרגע הידיעה על מצבו הרפואי של שלומי – שאושפז כאמור בבית החולים אך שמר על מצב יציב".

דילוג לתוכן