מבזקים
תאונה בלוד: אוטובוס ורכב פרטי התנגשו ברחוב אליעזר קפלן – שני פצועים פונו לבית החולים מטיילת בת 68 מיו"ש חולצה באלונקה בנחל אל על – החילוץ השני בתוך שעות מתחתנים בקרוב? הרבנות משנה את כללי הכתובה: בין 36 אלף ל – 360 אלף שקל האישה הראשונה שניהלה את הספורט ברמלה עושה עוד צעד: ענת ברמי נבחרה להנהלה הארצית 97 קורבנות ומאות אלפי שקלים: בני זוג ממרכז הארץ נאשמים שהתחזו לנציגי חברות ביטוח רגע לפני סגירת הרשימות: ראשות קריית אונו, גני תקווה ושוהם דורשות 50% נשים בכנסת חיפשו חשודים בסילוואן – וגילו מתחת למבנה מערת קבורה מתקופת בית שני אשדוד: עשרות גיטרות, שירים וים – הערב המיוחד חוזר לגבעת יונה אקטואליה, סיפורים וחידושים: שבת של תרבות מגיעה לסינמטק יבנה מהשכול אל היצירה: האמהות שאיבדו את בניהן הפכו את הכאב ליוזמה משותפת נתקלתם? חשש לחייו של בן 38 מקריית מלאכי זכה ב־40 מיליון שקל: "קודם כל אקנה דירה לבן שלי הלוחם" חשש לחייו של בן 38 מראשל"צ בן 50 שרכב על טרקטורון נפצע בתאונה בגן יבנה בת ים: שבעה בתי ספר נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך המשטרה נערכת להפגנה באזור בני ברק – חשש לחסימות ועומסי תנועה תא"ל (מיל') דני שחר מצטרף לישראל ביתנו עבודות הכביש יוצאות לדרך באופקים – כך תיראה התנועה באזור רמלה: הפסקות מים צפויות מחר – אלה השעות אופקים: הרחובות שייסגרו השבוע בעקבות הפסטיבל

אלבום הנצחה מרגש של אמנים ויוצרים צעירים מגן יבנה

כל שיר באלבום הוא שונה, ייחודי ואיכותי | האלבום מוקדש לזכרם של: עומר גברה, דוד בר און, ניב רביב, אלינה פלחטי, דביר רחמים ושאר נרצחי ונופלי ה-7/10 הי"ד.

אמנים ויוצרים צעירים מגן יבנה יצרו ביחד אלבום להנצחת חבריהם ויקיריהם שנפלו מאז ה-7 באוקטובר

ב-7 לאוקטובר 2023, בוקר שמחת תורה התעוררה מדינת ישראל לטרגדיה ואסון נוראי, אסון שנגע בכל אחד ואחת מאיתנו בצורה כזו או אחרת.

דולב נחום סנבירה, מוזיקאי יליד גן יבנה שנמצא באותו יום ארור באיטליה חש צורך עז לחזור לארץ, לחבריו ומשפחתו,  ולייצר ביחד מוזיקה שתנציח את זכר חבריהם ויקריהם שנפלו. כך נולד האלבום "על רגעים", אלבום שנוצר מתוך רצון לעבד את הכאב דרך יצירה משותפת, הוא משלב סגנונות מוזיקליים מגוונים ונותן ביטוי לטווח הרגשות האנושיים בעקבות האסון של ה-7/10.

בין היוצרים והיוצרות מגן יבנה שלקחו חלק במיזם: דניאל נורני, בן צוק, עידן גברה, עדן חנה שובל, זוהר יעקובי שכתבו, הלחינו ושרו את היצירות ועל ההובלה והיוזמה, כתיבה, הלחנה והפקה של דולב נחום סנבירה. את הפרויקט ליוותה המועצה המקומית גן יבנה יחד עם מנהל המחלקה לתרבות ואירועים גן יבנה אושרי טובי כיועץ אומנותי.

כל שיר באלבום המיוחד הזה הוא שונה, ייחודי ואיכותי, האלבום מוקדש לזכרם של: עומר גברה, דוד בר און, ניב רביב, אלינה פלחטי, דביר רחמים ושאר נרצחי ונופלי ה-7/10 הי"ד. את האלבום, והמופע שיצא בעקבותיו ליוותה המועצה המקומית גן יבנה.

ראש המועצה, דרור אהרון:

"מוזיקה מחברת בין אנשים ועוזרת לנו להתחבר לרגשות שלנו, לפרוק, היא עוזרת לנו ברגעים הטובים והקשים של החיים. אני רוצה פרגן ליוצרים וליוצרות מגן יבנה שלקחו חלק בתהליך יצירה כל כך מרגש ומרפא בהובלת דולב נחום סנבירה. כולי תקווה שמיזם ההנצחה הזה יגיע לכמה שיותר אנשים בעם ישראל".

לשמיעת האלבום לחצו כאן.

 

◼️ לקבוצת חדשות גן יבנה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מועצה מקומית גן יבנה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גן יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן