מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"
  • אשדוד

אלו מחירי הדלק לחודש אוקטובר 2025

מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה והתשתיות מודיע כי החל מחצות הלילה שבין ראשון לשני, 1 באוקטובר 2025, יעודכנו מחירי מוצרי הדלק הנמצאים בפיקוח בתחנות הדלק ברחבי הארץ.
  • אשדוד

מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה והתשתיות מודיע כי החל מחצות הלילה שבין ראשון לשני, 1 באוקטובר 2025, יעודכנו מחירי מוצרי הדלק הנמצאים בפיקוח בתחנות הדלק ברחבי הארץ.

המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת בשירות עצמי (כולל מע"מ) לא יעלה על 7.23 ש"ח לליטר, עלייה של 7 אגורות לעומת החודש הקודם. תוספת עבור שירות מלא תעמוד על 25 אגורות לליטר, ללא שינוי.

באילת, המחיר המרבי לליטר בנזין 95 בשירות עצמי (ללא מע"מ) יעמוד על 6.13 ש"ח לליטר, עלייה של 6 אגורות. תוספת שירות מלא תעמוד על 21 אגורות (ללא שינוי).

בת שבע אבוחצירה, מנהלת מינהל הדלק והגז, מסרה:

אשדוד

"מחיר הבנזין בתחנה יעלה החל מה-1 באוקטובר ב-7 אגורות ביחס לחודש הקודם. עליית המחיר נובעת מעלייה במחיר הבינלאומי של הבנזין וכן מעלייה בשער הדולר. במהלך החודש עלה מחיר הבנזין הבינלאומי ב-2% ושער החליפין של הדולר עלה ב-1.2%. משרד האנרגיה ממליץ להשוות מחירים בתחנות התדלוק ומאחל גמר חתימה טובה לכל בית ישראל."

לצפייה בנוסחת המחיר לצרכן ולמידע נוסף על מחירי הדלק: משרד האנרגיה והתשתיות


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות שירותים לציבור – ביטוח לאומי / רשות המסים / חשמל / דלק וגז / מים / בנקים בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן