מבזקים
כפר סבא נערכת לנוער: אלכוהול הוחרם לפני יציאה למסיבה נוסעים ברכבת הקלה בירושלים? שימו לב לשינוי הערב “דמה אינו הפקר”: 30 שנות מאסר לרוצח מבאר שבע נוסעים ברמלה? אלה הרחובות שייחסמו מהלילה פחות צפיפות, יותר סדר: נתניה משנה את ל״ג בעומר מדורות בל״ג בעומר? פתח תקווה מציבה גבולות התושבים ביקשו – והמועצה מקימה גינת כלבים חדשה גדרה עושה היסטוריה קטנה בדרך לגיוס בגדרה מקדמים חיבור לכביש 7: “תנאי לפיתוח עתידי” ליד נתב״ג: גנב רכב נמלט – וגרם למותה של אישה אשקלון: שינויים בתנועה בשכונת עיר היין עד 70% הנחה בקרקע: הבשורה של להבים למילואימניקים עיר השמש עולה שלב: המהלך הירוק של אילת ב – 10 מיליון ש"ח ירי בגבעת זאב: חשוד נעצר בניסיון רצח 25.8 מיליון ש״ח בחשבוניות פיקטיביות? חשד בדרום נתניה משנה גישה: אפס סובלנות לאלימות 23 מיליון ש"ח על הים: בת ים חושפת מתחם חדש בגן הפיל בירושלים: זיכרון חדש לנופלי השכונה לפני מכבי תל אביב – באר שבע: שינויים בתנועה נתפסו בדרך למכירה? גורי כלבים אותרו באור יהודה

אלון דוידי: "אם לא נשמיד את חמאס כעת ונשיב את חטופינו – זה לא יקרה"

"אני שומע את הקולות על הפגיעה בכלכלה, בתיירות, שלא יהיו טיסות, אבל שתושבי שדרות, העוטף והצפון ימשיכו לחיות תחת הפחד היומיומי? זה בסדר? זה מצב בלתי נסבל"
אלון דוידי, ראש עיריית שדרות, מזהיר כי אם ישראל לא תשמיד את חמאס עכשיו ותשיב את החטופים, העולם לא יסכים למהלך כזה בעתיד, ותושבי שדרות, העוטף והצפון ימשיכו לחיות תחת אש כפי שהם רגילים כבר יותר מ-20 שנה. "אני שומע את הקולות על הפגיעה בכלכלה, בתיירות, שלא יהיו טיסות, אבל שתושבי שדרות, העוטף והצפון ימשיכו לחיות תחת הפחד היומיומי? זה בסדר? זה מצב בלתי נסבל".

דוידי מבקר את השיח הציבורי ומביע תסכול מהתמקדות בתמרונים פוליטיים במקום במאבק אמיתי בטרור. "אני שומע בתקשורת רק על תרגילים של נתניהו – ולא על מכות לחמאס. למה? כולנו חייבים לשאוף להשמדת חמאס. אני ותושבי העוטף רוצים את כל החטופים בבית ולצד זה – את חמאס מחוסל לחלוטין".

לדבריו, אם ישראל לא תמוטט את חמאס כעת, ולא ישובו החטופים שלנו, המחיר שישלמו האזרחים בסבב הבא יהיה גבוה פי כמה. "אני חי פה 23 שנים ואין יום שבו לא שמעתי אזעקות ואיומים. אני שומע על הנהי והבכי בנוגע למחיר שנשלם – ומה עם המחיר שאנחנו משלמים כבר יותר משני עשורים?".

דוידי קורא לממשלה ולצה"ל לפעול בנחישות, לא להפסיק את הלחימה, ולבצע את המשימה עד הסוף ולעשות הכל כדי להשיב את החטופים. "לא לצאת מציר נצרים, לפרק את חמאס, להשמיד ולהרוג את כל אנשי הטרור ולהשיב את החטופים. ריבונו של עולם – ישראל לא יכולה להרשות לעצמה לוותר הפעם. נלחמים עכשיו – כדי שלא נשלם מחיר כבד יותר בעתיד. תושבי ישראל ראויים לחיים של שקט וביטחון", מסכם דוידי.

◼️ הצטרפו לחדשות שדרות בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן