מבזקים
הרוג מפגיעת רסיסים במושב עדנים בשרון בעקבות הירי לעבר מדינת ישראל סיכום זירה במרחב לכיש: נזק כבד לרכוש, אין נפגעים בנפש רצח בלוד: אישה כבת 40 נורתה למוות אירוע ירי בלוד: אישה בשנות ה-40 לחייה נפצעה באורח אנוש פגיעה ישירה בבניין בצפון תל אביב; ראש טיל נחת ברחוב אך לא התפוצץ דרמה ביישוב נטע בדרום: בית נפגע מרקטה, דיירים חולצו מהממ"ד עדכון תנועה: כביש 90 ו-25 נפתחו לתנועה; צירים מרכזיים בדרום עדיין חסומים בשל חשש משיטפונות ראשוני: כל היציאות מהעיר אילת סגורות – עד להודעה חדשה גוש דן: פגיעה במבנה מגורים בעקבות מטח טילים אכיפה בתל אביב: 32 כלים חשמליים הוחרמו וניתנו עשרות דוחות באר שבע: כך מתכוננים בסורוקה לאירועי חומרים מסוכנים מפגש מיוחד בקפלן: כלבת שירות פגשה את התינוקת אחרי הלידה בית שמש: משלחת שגרירי אירופה סיירה באתר ההרס באר שבע להורים: אין פעילות בצהרונים – אין תשלום “המחירים כבדים אך ננצח”: הרצוג בזירת הפגיעה ברמת גן ויכוח שהסלים לאלימות: כתב אישום נגד תושבת אילת ראשון לציון: אזהרת חצבת אחרי שני מקרים בבית החולים שמיר תוכנית 'גדות הנחל אשדוד' המקודמת ע"י רשות מקרקעי ישראל  בשיתוף  עם עיריית אשדוד  אושרה להפקדה בותמ"ל ונדליזם במקלטים הוביל למהלך קהילתי: הורי כפר סבא התגייסו בשורה להורי גבעת שמואל: הקפאת תשלומי המעונות והצהרונים לחודש אפריל
מלול|רחמים מלול|זהר בלום

אלימות בחטיבת הביניים: במהלך קטטה, משך תלמיד באוזנו של תלמיד אחר שהובהל על ידי הוריו לבית החולים. בלום: "ויכוח רגיל של ילדים"

מלול|רחמים מלול|זהר בלום

האלימות בקרב אוכלוסיית בני הנוער בעיר אינה פוסקת. ל"רחובות היום" נודע כי בעיצומו של יום הלימודים התקוטטו שני תלמידים מחטיבת ביניים בעיר, במהלכה נחבל אחד מהם הוריו הזמינו ניידת משטרה, שחדרה אל שטח בית הספר ללא אישור והחלה לחקור את האירוע.

על פי הדיווח, הקטטה התרחשה מסיבה שאינה ברורה לאחר שאחד הילדים מהחטיבה הצעירה התנכל לתלמיד אחר בכך שמשך לו את האוזן. צוות של מד"א אשר הוזעק למקום בחן את הכאב ופראמדיק קבע כי לא מדובר בדבר המצריך הובלה לבית החולים. עם זאת, הורי התלמיד שהגיעו אל בית הספר ולקחו אותו אל בית החולים הזעיקו כוחות משטרה בכדי שיבדקו את האירוע.

הנהלת בית הספר כועסת על התנהלות המשטרה באירוע  השוטרים נכנסו אל המוסד החינוכי בניגוד לנוהלים
הנהלת בית הספר כועסת על התנהלות המשטרה באירוע השוטרים נכנסו אל המוסד החינוכי בניגוד לנוהלים

בית הספר זועם על התנהלות המשטרה באירוע, שכן השוטרים נכנסו אל שטח מוסד הלימודים ללא אישור – מה שאסור על פי חוק. מנהל בית הספר עדכן בו ברגע את מחזיק תיק החינוך, זהר בלום, אודות האירוע החריג. הילד התוקף – ברח, פרטיו נמסרו למשטרה ובלשי הנוער יביאו אותו לחקירה. התלמיד הפצוע מסר את גרסתו לשוטרים ולאחר מכן, כאמור לעיל נלקח לקבלת טיפול רפואי בבית החולים קפלן.

זהר בלום, אישר את דבר האירוע ומסר בתגובה: "אכן היה אירוע בו שני ילדים התווכחו בחצר, אשר נגרר לאלימות פיזית. הפראמדיק שהגיע אמר שאין כלום לילד, חד משמעית. בסך הכל שני ילדים רבו ולכל אחד היו טענות כלפי השני, ויכוח רגיל של ילדים. עם זאת, לכל נושא האלימות אני מתייחס בחומרה ונפעל באפס סובלנות. גם המנהל של בית הספר, שעושה עבודה מצויינת, מתייחס לזה באפס סובלנות, העובדה היא שבית הספר הזה נחשב לשקט מבחינת אלימות. המקרה כמובן נבדק לגופו".

גולשים יקרים, לקבלת החדשות בזמן אמת, הנכם מוזמנים להוריד בחינם את האפליקציה של "רחובות היום" מחנות ההורדות שבסמארטפון שלכם.

דילוג לתוכן