מבזקים
צפו בסרטון: שריפה בדירה בשדרות: עשן שחור וכבד ברחוב חזון איש קולות נפץ נשמעים הערב במודיעין מכבים רעות: בעירייה מרגיעים – מדובר באימוני צה״ל קריית גת: שני צעירים נפצעו לאחר שרכבם התנגש בעץ בשדרות כרמי גת אשדוד: נער בן 13 נפצע בינוני במהלך רכיבה על אופניים קורס חובשים חדש של איחוד הצלה נפתח הערב בקריית גת אחרי 20 שנות ניסיון: אבי שאר פותח חנות ומעבדת מחשבים חדשה; קהל היעד: תושבי בקעת אונו בת-ים: תלמידי י"ב ייחשפו לעולם הצה"ל – וזה מה שמחכה להם שליש בירה ב-15 שקלים: מה מחכה בפסטיבל באקו-פארק אשקלון? ארבעה נפצעו בתאונת דרכים סמוך לאילת 11,260 תלמידים, 245 מיליון שקל ותיכון חדש: כך אילת פותחת את שנת הלימודים רצים בבאר שבע? אלה 7 המסלולים שאתם חייבים להכיר ראש מזכרת בתיה מסיים את תפקידו כיו"ר אשכול שורק – יחליף אותו ראש עיריית קריית מלאכי, ללו זוהר פעוט כבן שנתיים נפצע לאחר שנפל בגן שעשועים בתל אביב אלפי ילדים הסתערו על המים: כך נראתה חגיגת הקיץ הגדולה בחולון החשד המטלטל: ראש מועצה בנגב נשוי לעוד 16 נשים ואב ל-45 ילדים 17 חולים ואדם שנפטר: יתושות נגועות אותרו ברחבי הארץ הראש"לצית שלנו, לינוי אשרם פגשה את נשות העסקים מהצפון: ״להמשיך קדימה גם כשהמציאות משתנה״ מלוד, ירושלים וכפר מנדא: הפכו את הכביש לבמה – ונפלו בגלל התיעוד יוסי הדרי נכנס לתפקיד גזבר עיריית ראש העין הנהג הותקף פעמיים: החשוד טען כי חש מאוים – במשטרה מזהירים מתופעה במודיעין עילית

אשדוד: ערב מרגש לאימהות ולסבתות ממ״ש החרדית חיזק את תחושת הבית

במרכז התמיכה למשפחות עם ילדים ובוגרים עם מוגבלות נערכה הצגה בנושא כיבוד הורים, עם חוויה מחברת של שיח, הומור ורגש

השבוע התקיים ערב מיוחד עבור אימהות וסבתות מקהילת ממ"ש החרדית באשדוד, אשר מתמחה במתן שירותים למשפחות עם ילדים ובוגרים עם מוגבלות. האירוע נערך במרכז, אשר כפוף למינהל לשירותים חברתיים ולאגף קהילה בעיר, ומשמש כמרכז תמיכה ומענה רחב עבור המשפחות במגוון תחומים.

בערב המיוחד הזה, אותו הנחתה הגב׳ אריאלה בן שימול, מנהלת המרכז, הוענקה למשתתפות חוויה מעשירה ומרגיעה. האימהות והסבתות זכו להשתתף בהצגה אומנותית מרגשת שעסקה בנושא כיבוד הורים. ההצגה, בהשתתפות שחקניות מקצועיות, הצליחה לגעת בלבבות המשתתפות ולהעביר מסרים משמעותיים על חשיבות הכיבוד וההערכה להורים ולסבים, תוך שילוב של הומור ורגש.

המרכז פועל במסגרת לשכת ראש העיר המנהלת את תחום הקהילות בעיר עם מנהל המחלקה מר משה ביטון, והמינהל לשירותים חברתיים בראשות גב' רונית צור , אשר מעניקים הכוונה מקצועית וקהילתית, ובכך תורמים לחיזוק הקשרים בקהילה ולתמיכה במשפחות. המרכז פועל למען מתן מעטפת רחבה של שירותים, כגון סדנאות תרפויטיות, פעילויות חברתיות והפגתיות וקבוצות תמיכה, אשר מסייעות למשפחות בהתמודדות עם אתגרים יומיומיים.

בערב הזה שרתה תחושת חום ושייכות. המשתתפות שוחחו ביניהן, חלקו חוויות אישיות והביעו תודה על ההזדמנות להיפגש ולשתף. "המרכז הזה הוא כמו בית עבורנו," אמרה אחת מהמשתתפות. "כאן אנחנו יכולות לדבר על הכל, לקבל תמיכה ולהרגיש שאנחנו לא לבד."

בערב המיוחד, לא רק שהנשים נהנו מההצגה, אלא גם התחזקו בקשרים ביניהן, דבר שמדגיש את חשיבות הקהילה בתמיכה במשפחות לילדים ובוגרים עם מוגבלות.

נראה כי ערב זה היה עוד צעד קדימה עבור קהילת ממ"ש, המשפחות יודעות כי יש להן כתובת, ובמרכז המיוחד הזה הן מקבלות את התמיכה והמעטפת להן הן זקוקות.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ קהילת ממ"ש אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן