אבֵרהם אברה מנגיסטו הוא אזרח ישראל שנעדר מתאריך 7 בספטמבר 2014 לאחר שנכנס לרצועת עזה כשבועיים לאחר סיום מבצע צוק איתן. מנגיסטו, בעת שסבל מבעיה פסיכיאטרית, חצה את גדר המערכת לתוך רצועת עזה, באזור חוף זיקים, ב-7 בספטמבר 2014, ומאז הוא מוחזק בידי החמאס.
ראש העיר תומר גלאם התייחס הערב [שלישי] לדיווחים השונים לפיהם השבוי אברה מנגיסטו, עשוי לחזור לארץ.
לדברי גלאם, ״אנחנו עוקבים מקרוב אחר הדיווחים על חזרתו הביתה של אברה מנגיסטו, תושב העיר. שוחחנו עם המשפחה ואנחנו ערוכים לסייע להם בכל הנדרש לקראת החזרה המיוחלת ביום שבת. כפי שעמדנו לצדם ב-11 השנים האחרונות בהן אברה נמצא בשבי, כך אנחנו עומדים לצדם גם בימים אלו ונמשיך ללוותם, ככל שיידרש.
״אשקלון כולה מתפללת, מצפה ומקווה לשובו של אברה, לביתו ולמשפחתו על מנת שיוכל להתחיל בתהליך השיקום הצפוי לו״.
◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









