עבודות השיקום והפיתוח באזור שבין חוף בר כוכבא למרינה באשקלון ממשיכות להתקדם, ואתמול החל שלב משמעותי נוסף בפרויקט עם פריקת חול ראשונה לאורך רצועת החוף.
העבודות מבוצעות על ידי החברה הממשלתית להגנת מצוקי חוף הים התיכון, בשיתוף עיריית אשקלון, במטרה לשקם את חוף בר כוכבא, לחזק את ההגנה על המצוק ולשפר את בטיחות המתרחצים והמבקרים באזור.
במסגרת העבודות צפויות בתקופה הקרובה פריקות חול נוספות והמשך פעילות של כלים הנדסיים כבדים בשטח. בשל כך, תיתכן סגירה לסירוגין של חוף בר כוכבא, בהתאם לצורכי העבודה ולהנחיות הבטיחות.
הציבור מתבקש להישמע להנחיות המוצבות במקום, להימנע מכניסה לאזורים סגורים ולהתעדכן בערוצי התקשורת העירוניים לגבי שינויים בפעילות החוף.
◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








