ראש העיר צבי גוב-ארי הגיע לברך ולחזק את פועלם של היזמים הצעירים שגם מזג האוויר השרבי לא מנע והפריע לילדי יבנה להירתם ביום שישי האחרון (14.8.20) לטובת הפרויקט "תעבירו את זה הלאה" של תכנית הטלוויזיה "הצינור" בהנחיית גיא לרר שבערוץ רשת 13.

ילדי העיר רוני וגילי גירחיש, יעל ואיתן וסרשטיין הקימו דוכן לממכר לימונדה, ולאחר שמכרו כוסות מיץ למאות תושבי יבנה, הם הצליחו לגייס כ-1,800 ₪, שהועברו במלואם לאנשים שאיבדו את פרנסתם בעקבות הקורונה. הפרויקט יצא לפועל בעידוד ראש עירית יבנה צבי גוב-ארי ובסיוע של הנהלת מרכז רוגובין.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









