מבזקים
טראמפ בהצהרה דרמטית ל-CBS: "המלחמה כמעט גמורה – הקדמנו את לוחות הזמנים" 19 פצועים הגיעו למרכז הרפואי שמיר אסף הרופא בעקבות המטח האחרון רחובות: כ-130 מקלטים משותפים הופכים למוקדי חוסן קהילתיים מינויים במרכז הרפואי איכילוב: ענבל ירקוני מונתה לסמנכ"לית האחיוּת אשדוד: נחנך מרכז החוסן העירוני "אור איתן" – מוקד תמיכה מקצועי למשפחות רוכב אופנוע כבן 40 נפצע בתאונה בירושלים בית שמש: העירייה מתכוננת להמשך הלחימה – תרגיל חירום נערך ומיגוניות חדשות הוצבו בעיר מבצע "שאגת הארי": ממלא מקום נציב שירות המדינה ביקר במטה מד״א והודה לצוותים על פעילותם עיריית אשקלון לא רואה היתכנות לחזרה ללימודים פרונטליים לפחות עד יום ראשון לידה תחת אזעקות במרכז הרפואי וולפסון במהלך מבצע "שאגת הארי" יבנה מחבקת את משפחות המילואים: מבצע “עוגה לשבת” יוצא לדרך בת ים: בן 53 נעצר לאחר שפרץ לדירה בזמן אזעקה כשהדיירים ירדו למקלט גם ברחובות לא חוזרים ללימודים: מערכת החינוך תישאר סגורה “אובדן מיותר”: קריאה דחופה לענף הבנייה אחרי מות שני עובדים בנגב תל אביב יפו נחלצת לעזרת העסקים: עגלות קפה במקום חנויות שנפגעו בהרצליה לא חוזרים ללימודים: מערכת החינוך תישאר סגורה גל תקיפות נוסף באיראן: צה״ל פגע במפקדת הכטב״מים של המשטר הגנה נוספת לבית שמש: מיגוניות חדשות בבית העלמין ובשכונה טרגדיה בתל אביב: פעוט כבן חצי שנה לא התעורר משנתו – מותו נקבע בית שמש: שני פצועים מרסיסים בעקבות נפילה

באר שבע: חיי הלילה קמים לתחייה בשכונות הוותיקות

הסיורים יתמקדו בעיקר בשכונה ד', אשר עוברת בשנים האחרונות מהפך דרמטי והופכת למרכז יצירתי ותרבותי, עם סצנת חיי לילה תוססת. הסיורים, בהובלת "I Love Negev", יבקרו גם במספר מקומות בשכונה ב' הסמוכה.

אחרי התמודדות עם המלחמה האחרונה, באר שבע מחדשת את פניה: חברת "יעדים", הזרוע הכלכלית של העירייה, יוצאת עם סדרת סיורי לילה מרתקים שיחזירו את החיים למוקדי הבילוי המתפתחים בשכונות הוותיקות. המטרה: לסייע לעסקים המקומיים להשתקם ולעודד תיירות פנים בעיר.

היוזמה, שמגיעה בהמשך לפיילוט מוצלח, תכלול חמישה סיורים בימי חמישי, החל מ-24 ביולי ועד 21 באוגוסט. ההשתתפות בסיורים היא בתשלום מוזל של 75 שקלים למשתתף ובהרשמה מראש.

שכונה ד' במרכז הבמה: מוקד יצירה ותיקון תדמית

הסיורים יתמקדו בעיקר בשכונה ד', אשר עוברת בשנים האחרונות מהפך דרמטי והופכת למרכז יצירתי ותרבותי, עם סצנת חיי לילה תוססת. הסיורים, בהובלת "I Love Negev", יבקרו גם במספר מקומות בשכונה ב' הסמוכה.

"חברת 'יעדים' פועלת במרץ לסייע לקהילה העסקית בעיר אחרי המלחמה," אומרת דקלה סיסו, מנהלת האגף לקידום עסקים בחברת "יעדים". "נזקי המלחמה לא פסחו על העסקים, ואנו נותנים כתף תומכת כדי לסייע להם לשוב למסלול. המטרה שלנו כעת היא לסייע בהגדלת התנועה והמוכרות שלהם באמצעות סיורי חשיפה מרתקים."

חוויה קולינרית ותרבותית עשירה

המשתתפים בסיורים ייהנו מחוויה עשירה הכוללת:

  • ביקורים בברים ייחודיים ובנקודות עניין מרתקות.
  • מפגשים עם יזמים ואנשי קהילה שפיחו חיים חדשים ברחובות.
  • סיפורים על קולינריה מקומית, יזמות ואנרגיה קהילתית.
  • קוקטיילים מקומיים, משקאות נוספים, טעימות ממנות ברוח השכונה וקינוח.

בין המקומות שיפקדו המשתתפים: בר "מילבה" עם פיצת כמהין ובריוש ארטישוק; כיכר האבות וסיפורה של משפחת שלום; בר "הבלנדר / אסייתיקה" עם קוקטייל וסושי; בר "הדוקטור" ומשקאות בהשראת עולם הרפואה; מבנה מרכז הנגב האייקוני; בר "פרינדס", "מצדה 31", הבר הדרום אמריקאי "ננו", העוגיות של "היי קוקי", בית הקפה "או לה לה", הפטיסרי "טרה ז'ולי", ובר היין והגבינות "טינטו".

פיילוט סיורי הלילה מצטרף ליוזמות נוספות של "יעדים", כמו הקמת קהילת משפיענים חדשה בדרום, שמטרתה לקדם את העיר ועסקיה באמצעות חשיפה ברשתות החברתיות.

לפרטים נוספים ולהרשמה לסיורים

 

◼️ הצטרפו לחדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: I LOVE BASH

דילוג לתוכן