מאות תושבי באר שבע והסביבה נכחו באולם הקונצרטים של הסינפונייטה הישראלית באר שבע בערב גאלה יוצא דופן ומרגש שהביא קטעים מובחרים מאופרות רוסיות מוכרות המבוססות על יצירותיו של גדול המשוררים והסופרים של רוסיה – אלכסנדר פושקין.
בהובלתו של מנהלה המוסיקלי של התזמורת – רני קלדרון ובהשתתפותם של חמישה סולנים ישראליים שביצעו עם התזמורת את היצירות והרומנסים בהן "פיק דאם", "יבגני אונייגין" ועוד.
באירוע, שהתקיים במסגרת סדרת "כל הקולות" של הסינפונייטה הישראלית באר שבע המשלבת ממד ווקאלי ומארחת זמרי אופרה באירועים מרגשים של מיטב המוסיקה התזמורתית, נכחו מנכ"ל התזמורת- יאיר נגיד ובכירים נוספים מעולם התרבות הדרומי שנהנו חוויה כובשת ומרגשת.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.







