משטרת ישראל פתחה אמש בחקירה בעקבות אירוע נהיגה מסוכנת בבאר שבע, במהלכו נהג רכב סיכן חיי אדם וגרם לפציעתם הקלה של מספר הולכי רגל וזאת על פי החשד, בהיותו בגילופין.
עם קבלת הדיווח, הגיעו למקום שוטרי תחנת באר שבע ולוחמי חטיבת סה”ר, ופעלו במהירות ובנחישות והביאו למעצרו של נהג הרכב, תושב ערערה בנגב (32) לאחר שניסה להימלט מהמקום.
ממצאי החקירה הראשונית מעלים כי הנהג עשה שימוש ברכב בהיותו שיכור, היה מעורב בתאונה עצמית, בעקבותיה נפגעו מספר הולכי רגל באורח קל (על פי גורמי הרפואה).
החשוד יובא היום לדיון בבית משפט השלום בבאר שבע, בכוונת המשטרה לבקש את הארכת את מעצרו.
◼️ חדשות באר שבע והנגב בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








