מבזקים
מהפכה באפרת: מגדלים בני 15 קומות וכ־500 דירות בשכונה החדשה שתשנה את גוש עציון אבנים הושלכו לעבר בית כנסת ברמת השרון סמוך להרצליה: המשטרה חוקרת את הרקע מאילת לגן יבנה, ומהכאב למסורת: אלפים צפויים לרוץ שוב לזכר רס"ן אופק אהרון ז"ל חשד: עורך דין זייף מסמכים רבים עבור נהגים שרישיונם נשלל האופוזיציה ברחובות במתקפה על מתן דיל: ״פתחתם את האצטדיון – והתושבים משלמים בפקקים״; ראש העיר: "אנחנו לא מתעלמים מהבעיה" חשד לשיטה שאפשרה לנהגים פסולים להמשיך לנהוג: עורך דין נעצר במחוז מרכז הטלפון הגנוב הוביל את הבלשים: כך אותרה החשודה בגניבה מחוף הנסיכה באילת הנסיעות יישארו בחינם: הממשלה האריכה את ההטבה למפוני המלחמה עד אמצע נובמבר 63 אלף תלמידים, 20 מוסדות חדשים ו־70 מיליון שקל: כך תיפתח שנת הלימודים בנתניה בקעת הירדן: הזיהוי החריג שהקפיץ את הכוחות בלילה הסתיים בתפיסת 10 אקדחים מהמרכז ועד הערבה: המכוורות שפותחות את הדלתות בחג – ומה מחכה שם למשפחות 39,168 תלמידים חוזרים ללימודים באשקלון: זה מה שמחכה להם ב־1 בספטמבר הקיץ הגיע עד הבית: כך הפכו השכונות בגן יבנה למוקדי בילוי למשפחות "דחוף, ירו בשותף שלי למשרד": פוענח רצח עו"ד ארבל פלדמן בראשון לציון "הרגשתי שרוצים להרוג אותי": שחקן בני סכנין ואשתו ההרה הותקפו לאחר המשחק בנתניה שימו לב הבוקר ברחובות: הרמזורים בצומת הרצל – טלר – יעקב יפסיקו לפעול נמל אשדוד הכניס 657 מיליון שקל בחצי שנה – אבל הנתון בשורה התחתונה מפתיע אחרי הריסה מלאה והשקעה של 2 מיליון שקל: המקווה ההיסטורי בבית שמש נפתח מחדש לילה אלים ברמלה: בן 25 נפצע בפציעות חודרות ברחוב יוספטל תאונה בלוד: אוטובוס ורכב פרטי התנגשו ברחוב אליעזר קפלן – שני פצועים פונו לבית החולים
זבל

בדרך לעיר נקייה? עיריית רחובות מחפשת קבלן לטיפול בפסולת האלקטרונית בעיר

זבל

חודשיים לאחר הבחירות המוניציפליות ונראה שתלונות התושבים אינן נופלות על אזניים ערלות. בימים אלה מפרסמת עיריית רחובות מכרז לאיתור קבלן לטיפול בנושא הפסולת האלקטרונית בעיר, על מנת להסדיר את איסופה כראוי כולל הטמנת הפסולת האלקטרונית בצורה מסודרת.

לאחר שייבחר זוכה במכרז הוא יידרש לפזר ברחבי העיר כ-16 מכלי אצירה לפסולת אלקטרונית במקומות רלוונטיים. בתום תקופת הרצה, ייבדק האם יש צורך בתוספת מכלים לצורך תגבור במקומות שבהם הוצבו או במקומות נוספים ברחבי העיר. במכלים אלה יוכלו תושבי העיר להשליך את הפסולת האלקטרונית כמו סוללות מסוגים וגדלים שונים ומכשירי חשמל ואלקטרוניקה קטנים לרבות מוצרי מחשב, כבלים, שלטים, מכשירים סלולריים וכיוצ"ב. המכלים יפונו אחת לחודש והפסולת תטופל כחוק.

המכרז מיועד לקבלנים רלוונטיים בעלי ניסיון מתאים בסדר גודל של ערים כרחובות, ומבקש הצעות לשירות של טיפול בפסולת ולאיסוף פסולת אלקטרונית ממכלים, ופינוי תכולתם משטח השיפוט של העירייה למחזור מוכר בישראל. הפיקוח על הטיפול בפסולת האלקטרונית ייעשה בהתאם לתוכנית העבודה שיקבע עבורו האגף לשיפור פני העיר בעיריית רחובות.

לדברי סגן ראש העיר ומחזיק תיק חזות העיר, עו"ד יניב מרקוביץ', "מדובר במכרז ראשון מבין סדרה של פעולות ומכרזים שייצאו בקרוב ותכליתכם היא אחת: שיפור פני העיר. הטיפול בפסולת האלקטרונית חיוני לשמירה על הסביבה ופתרון בעיית הפסולת האלקטרונית בעיר. תושבים רבים פנו אלינו להסדרת הנושא, ואני שמח שהצלחנו להוציא את המכרז לפועל לאחר תקופה בה נעדרו מכלי האיסוף מהעיר. תושבים רבים פנו אלינו להסדרת הנושא, ואני שמח שהצלחנו להוציא את המכרז לפועל, בתקופה קצרה. ההערכה היא כבר במהלך חודש פברואר יוצבו המכלים החדשים, שיזכו לעיצוב מחודש כחלק משיפור הנראות הכוללת של מתקני האיסוף והמחזור בעיר בשנה הקרבה".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן