מבזקים
“מלחמה בעבריינים”: מבצע חדש בדרום תל אביב בלי מדורות בכל פינה: כך תחגגו בבת ים השנה את ל"ג בעומר מורה לאנגלית מפתח תקווה הורשע בעבירות מין חמורות בתלמידה אופקים נגד זבוב החול: חצי מיליון ש״ח והישג דרמטי המרכז זז דרומה: הנגב הופך למנוע של ישראל לפני החטיבה: רחובות משיקה תגבור לימודי מסובסד מטפל רגשי מתל אביב הורשע בעבירות מין במטופלת בת 12 ירי קטלני בלוד: צעיר בן 18 מואשם ברצח בכוונה אשקלון במוקד: דרישה לשלול תקציבים מישיבה בעקבות הפריצה לבית הקצין הסרטון ברשת הוביל למעצר קטינים בחולון שריפה באזור התעשייה בקריית גת הסתיימה ללא נפגעים רוצים להגיע למירון? השנה זה יהיה אחרת לגמרי הקו האדום נחתך: הרכבת הקלה בירושלים משובשת ירושלים במוקד: תקיפת נזירה מעוררת זעזוע וטענות להחרפת תופעה אופקים אמרה תודה למי שעמדו מול המחבלים תל אביב סוגרת צירים: ההכנות למשחק הגדול 20 שנה אחרי הפינוי: שא נור חוזרת לבניית קבע רהט ובאר שבע: “דמות בהשאלה” נחשפה קריית גת, רמת גן, פתח תקווה, הרצליה ומעלה אדומים מקבלות מיליונים ים המלח, מדבר יהודה: סכנה מיידית בשטח

בהלה בבאר יעקב | חשד כי אדם מסתובב ביישוב ומפתה ילדים לעלות לרכב; "אמרתי לילדה לטוס הביתה"

בהלה בבאר יעקב: בשעות האחרונות תושבים רבים מדווחים על בחור המסתובב עם רכבו סביב היישוב כאשר הוא מפתה ילדים לעלות לרכב ולבצע את זממו. יובל תושב היישוב, היה מאותם הורים שהסיוט היה קרוב לפתח ביתו: "אנשים שימו לב, זה אמיתי".

 

כאמור, החל מאמש תושבים רבים התריעו על רכב מסוג שברולט לבנה\שמפניה המסתובב ברחבי היישוב ומפתה ילדים לעלות לרכבו. יובל, היה מאותם הורים שקראו את הפוסט אך לא האמין שבאותם רגעים שזה יקרה דווקא לו. "מודה שדפדפתי על הפוסט הזה בלי להתייחס אליו יותר מדי". לאחר כמה שעות הוא קיבל שיחת טלפון מבהילה. "כשאני בעבודה, מתקשרת הבת שלי בלחץ ואומרת לי שהיא נמצאת ליד הגינה ויש פה מישהו באוטו לבן שמנסה לשכנע אותה ואת חברה שלה להיכנס אליו לאוטו". יובל לא היסס, והבין שמדובר בעניין של שניות. "אמרתי לה רוצי הביתה, התקשרתי מיד למשטרה ולמוקד העירוני שהטיסו ניידות למקום. מיד יצר איתי קשר השוטר סיור, הגיע אלינו הביתה וחקר את הילדה לקבל ממנה את הפרטים".

יובל נתן פרטים על החשוד: "הוא מסתובב ברכב לבן\פנינה, כשעל ראשו בנדנה". יובל מזהיר את ההורים: "היום זה נגמר בשלום אבל חסר שיהיה איזה ילד שכן יסכים לעלות. הזהירו את הילדים ושישימו לב".

דילוג לתוכן