מבזקים
הותר לפרסום שמו של חלל נוסף מהאסון בלבנון: סמ"ר ליאל כבביה, לוחם שריון בגדוד 52 הותר לפרסום: סמ"ר יואב קליין ורס"ל ניר בן ארי נפלו בקרבות בדרום לבנון נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב

בחירות 2019 | עו"ד ברונשבאק תושבת רחובות, המועמדת ברשימת "מגן" לכנסת קיימה חוג בית במעמד גל הירש

עו"ד אנה פרבר ברונשבאק תושבת העיר רחובות, המועמדת ברשימת "מגן" לכנסת הזמינה עשרות מכרים לחוג בית במעמד תא"ל גל הירש, יו"ר המפלגה שהציג בפני התושבים את המצע החברתי של המפלגה – אשר לדבריו הינה מפלגה הדוגלת בשמירת זהותה היהודית של מדינת ישראל – ובה בעת, מבטיחה שוויון זכויות לכל האזרחים בני כל הדתות. המצע של 'מגן' מתמקד בחיזוק הפריפריה, החברתית והגיאוגרפית והעברתה מהחצר האחורית אל הקדמית.

גל הירש ציין: ״אני לא הגנרל שקפץ מהחגור האפוד והמדים ישר אל הפוליטיקה, אני משלב כאיש מילואים פעיל כיום הרבה מאוד ניסיון מבצעי עם הרבה מאוד ניסיון חברתי חינוכי מנהיגותי וכלכלי. את זה אני רוצה להביא לירושלים – בשבילכם".
בנוסף, התייחס הירש ליוקר המחיה בישראל ובעניין זה לעלות הגבוהה של לימודים אקדמיים, חוסר היכולת להתפרנס בכבוד ולקושי למצוא דיור במחיר סביר. "אנו עדים למציאות עגומה בה זוגות רבים חיים אצל ההורים ואף אינם נישאים עקב העול הכלכלי הכבד. הביטו מה קורה אצלכם בבית, אצל חבריכם ומכריכם, הורים רבים ממשיכים לתמוך בילדיהם הבוגרים במקום ליהנות מהחסכונות בעת יציאתם לפנסיה, משום שאין להם ברירה אחרת".

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן