מבזקים
אזור מצפה רמון: ציר 10 חוזר למתכונת הרגילה – פתוח רק בשישי ושבת רביעייה לשחקן הבית של לוד: הפועל בני רגב ניצחה 4:3 ועלתה שלב בגביע אחרי צווי הריסה בלוד: שתי עבירות בנייה פורקו באופן עצמאי שיא חדש בלוד: 25,809 תלמידים פתחו את שנת הלימודים – נתניהו הגיע לתיכון דרכא גבר כבן 70 אותר עם פציעות חודרות ברחוב ערמון ביבנה – מותו נקבע במקום הולכת רגל בשנות ה־80 נהרגה ברחוב בני אפרים בתל אביב – נהג נעצר בחשד לפגע וברח דירה בדרך שלמה בתל אביב שימשה לפי החשד כבית בושת – המקום נסגר ל־30 יום גבר כבן 30 אותר ללא רוח חיים בשטח מיוער בפתח תקווה תל אביב משנה את מתחם טרה: 4 מגדלים עד 65 קומות, 718 דירות וחיבור ישיר למטרו רוכב אופנוע בן 23 נפצע בינוני בתאונה בדרך התקווה בגני תקווה לקראת ימי הסליחות: היוצרים והרב רונן שאולוב בשיתוף פעולה חדש – "לא תשאיר אותי לבד" מרכז קהילתי חדש נפתח בשכונת הנביאים בראש העין – עם חוגים, סטודיו ופעילויות למשפחות חודש לפני התקיפה כבר איים על מנהלת הבנק ביפו – ואז חזר עם שני סכינים וגז פלפל גבעת שמואל: נפתחה ההרשמה למלגות הסטודנטים לשנת תשפ"ז – עד 10,000 שקל בתמורה למעורבות בקהילה נתפסו בזמן אמת בחולון: שלושה תושבי בת ים חשודים בסדרת פריצות לעסקים שף צ'רלי פדידה פותח את MENU בפלורנטין: ערב Chef Table אינטימי ל־20 סועדים בלבד לקראת הפועל תל אביב–בית״ר ירושלים: חסימות בתל אביב וקנסות של עד 3,000 שקל חשוד אותר בעקבות דיווח על פריצה לאתר בנייה באשדוד – ברכבו נתפס כ־1.25 ק״ג קנאביס חגי תשרי: מענק העבודה יוקדם ביותר מחודש – מי זכאי ומתי הכסף ייכנס? מסיבת תלמידי י״ב בלופט באשדוד הסתיימה בפשיטת משטרה – המקום נסגר ל־12 ימים

ביוזמת תושב העיר, צבי טובול: תנובה בוחנת הקמת חנות מקררים אוטומטיים ברחובות

חברת המזון הגדולה בשוק המקומי בוחנת להקים חנות שמבוססת על מקררים חכמים. תנובה רכשה לאחרונה את החברה שמפעילה את מקררי הצרכנייה, מקררים אוטומטיים חכמים, ועתה היא בודקת אפשרות לשיתוף פעולה, שבמסגרתו תוקם חנות שלמה של מקררים אוטומטיים שתפעל 24 שעות ביממה.

מי שעומד מאחורי היוזמה להקים חנות כזו הוא צבי טובול, תושב העיר רחובות. טובול, יזם שעוסק במציאות מדומה, מעוניין להקים בעיר חנות שמבוססת על המקררים החכמים שמפעילה הצרכנייה של חברת סמארטסל (Smartsell) בשותפות עם תנובה, כדי לתת פתרון לתושבי האזור ברחובות.

לפי גלובס מקררי הצרכנייה החכמים אמור לספק לתושבי השכונה חלופה למכולת קבועה, אבל הוא גם יאפשר לתנובה ולטובול לבחון התנהגות צרכנית של לקוחות בחנות מזון שמבוססת על מקררים חכמים בלבד, במיקום שלא ייצור מתיחות מול אף קמעונאי שתנובה מספקת לו סחורה.

לדברי טובול, כי מסיבות בירוקרטיות שונות לא הוקם עד היום בשכונות הסמוכות – אחוזות הנשיא ושכונת המדע – סופרמרקט או מכולת, כך שהתושבים נדרשים לנסוע גם כדי לבצע קניות השלמה קטנות.  בשלב הזה הקמת החנות תלויה באישור של עיריית רחובות לאישור שטח מסחרי בשכונה המדוברת, בין אם באמצעות מכרז ובין אם באמצעות אישור ייעודי ליוזמה החלוצית. גורמים המעורים בפרטים טוענים כי בעירייה מתעכבים עם האישור, ובינתיים התושבים נותרים ללא מענה.

החנות אמורה להתבבס על המודל של סמארטסל, שנרכשה לאחרונה על ידי תנובה. זוהי למעשה רשת "מיקרו-מרקטינג" שמפעילה מקררים למכירה עצמית. החברה המפעילה מאות מכונות מכירה ברחבי הארץ, במשרדים, בנייני מגורים, תחנות רכבת, בתי חולים, ועוד, בהם היא מוכרת מוצרים שלה ושל יצרניות מתחרות, בהן שטראוס, החברה המרכזית וטמפו. היקף המכירות השנתי של 420 המקררים שפרוסים כיום עומד על כ-10 מיליון שקל בשנה.

בתנובה אישרו כי הנושא נמצא בבחינה. מעיריית רחובות נמסר בתגובה: "העירייה בוחנת את הנושא".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן