מבזקים
אירוע חריג בפסגת זאב: גבר ואישה אותרו מחוסרי הכרה בביתם – מצבם קשה תאונה בהרצליה: הולך רגל כבן 30 נפגע מרכב – מצבו בינוני שבוע של חסימות ברחובות: עבודות המטרונית יסגרו מקטעים מרכזיים בעיר בשעות הלילה מוצ״ש של עומסים וחסימות ברחובות: משחק הכדורגל ישבש את התנועה באזור האצטדיון שימו לב: שדרות שא נס בבאר יעקב ייסגר לתנועה – אלה השעות וההסדרים הבשורה לנהגים: הגשר החדש בכביש 446 נפתח לתנועה שלושה פצועים בתאונה בין שני כלי רכב סמוך לקריית גת קטטה, סכינים וירי: כתב אישום נגד החשוד המרכזי בפרשה במודיעין עילית המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתור שלום בוזגלו מאשדוד חיכיתם, שאלתם – והנה זה סוף־סוף מגיע: רמי לוי סטוק פותח סניף חדש בקניון רמלוד מזעזע: בן 17 מהמרכז נאשם במעשה מגונה בבת משפחתו בת ה-3.5 רכב עלה באש בפתח תקווה – כוחות הצלה הוזעקו 50 דקות וזה נגמר: הטירוף סביב המופע של מארינה ברחובות תושב מזרח ירושלים יואשם בתקיפת אשתו וילדיו 4 רימוני רסס ושני אקדחים נתפסו בת"א צה"ל: חיזבאללה שיגר שני רחפני נפץ לעבר כוחותינו בדרום לבנון ראשון לציון נערכת לחגים: פינוי האשפה יתוגבר גם בלילות בן 19 נאשם שפתח בירי בלב מרכז מסחרי במודיעין עילית ונמלט אחרי העתירה והמחלוקת על המכרז: זה מה שיקרה בשני מעונות היום בראשון לציון מה עושים עם הילדים בסוכות ביפו? ארבע בכורות, קרקס ומופעי חוצות בחינם

דרור אהרון אירח את שרת החינוך ב"נופי מולדת": "אנו נמצאים בתקופה של התחלות חדשות במערכת החינוך היישובית, צמיחה, התחדשות, בנייה וקידום תכניות חינוכיות חדשות"

שרת החינוך, ח"כ ד"ר יפעת שאשא ביטון, הגיעה לגן יבנה ונפגשה עם ראש המועצה, דרור אהרון, ממלא מקום ראש המועצה, סביון יניב, סגניתו ומחזיקת תיק החינוך ירדנה אוקמן, חברת המועצה מחזיקת תיק הנוער, רוחמה עזר, חבר המועצה ומחזיק תיק התרבות והספורט אילן רביבו ועוד. הביקור החל בבוקר בבית הספר "נופי מולדת" שם קיבלו את פני השרה ראש המועצה וחברי המועצה, יחד עם מנהלת בית הספר הנכנסת קרן דוד, מנהלת אגף החינוך, עינת פיליפסון, מנהלת מחוז מרכז במשרד החינוך, ורדה אופיר, כלל מנהלות בתי הספר ביישוב וכמובן ילדי בית הספר הנהדרים שהניפו דגלים ופצחו בשירה מרגשת.

לאחר קבלת הפנים ראש המועצה נשא דברים והודה לשרה על הגעתה לגן יבנה. לאחר מכן התקיימה פגישת עבודה חשובה של ראש המועצה עם השרה שעסקה בנושאים מהותיים לעתידה של מערכת החינוך בגן יבנה. בין היתר, נידונו נושאים כגון השלמת בניית בית הספר מ"מ נופי מולדת, המשך קידום פינוי ובינוי בבית הספר נעם סיני, קידום הקמת התיכון בשכונה החדשה, קידום תכנית מוסדית למניעת אלימות בבתי הספר, סיוע בהכנסת היישוב לתוכנית 360 ומתן מענה נכון לילדי השילוב בתוכנית הדיפרנציאלית של החינוך המיוחד. ראש המועצה העלה בפני השרה גם את נושא הפנייה שנעשתה אליו ממספר הורים לילדים עם צרכים מיוחדים להקמת בית ספר לחינוך מיוחד בגן יבנה והוחלט כי הדיונים בנושא יימשכו.

ראש המועצה, דרור אהרון: "בשמי ובשם כל תושבי גן יבנה אני רוצה להודות לשרת החינוך, יפעת שאשא ביטון, על ביקורה ביישוב. אנו נמצאים בתקופה של התחלות חדשות במערכת החינוך היישובית, צמיחה, התחדשות, בנייה וקידום תכניות חינוכיות חדשות. אני שמח שהשרה הגיעה על מנת להתרשם מקרוב מהם צרכי היישוב ומהם המענים והפתרונות הנדרשים לנו".

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גן יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן