מבזקים
אשקלון: שני פצועים בתאונת דרכים ברחוב מנחם בגין ליאת שוחט קוראת לתושבי אור יהודה לצאת להצביע: "אל תוותרו על הזכות הזו" שינוי בצמרת החברה לפיתוח רחובות: המנכ״ל מיכאל כהן מסיים את תפקידו אור יהודה: שיעור ההצבעה בעיר נמוך משמעותית מהממוצע הארצי עומסים כבדים בקלפיות באילת: 55 אלף בעלי זכות בחירה דרמה לילית ביבנה: פעוט נמצא משוטט לבדו ברחוב בשעה 1:00 לפנות בוקר בחירות בגני תקווה: ראש העיר ליזי דלריצ'ה הצביעה – וגם הילדים מוזמנים לקלפיות מיוחדות סערה בקלפי בהרצליה: אלמן הגיע להצביע וגילה שאשתו המנוחה רשומה כמי שהצביעה שימו לב: כביש 40 ייחסם בשני הכיוונים בשל חשש לשיטפונות בדרום חשד לשוחד בחירות בנגב: שלושה נעצרו, עשרות אלפי שקלים נתפסו במעטפות ארבעה פצועים בתאונה בכביש 4 סמוך לצומת עד הלום מתכוננים לצרוח: סוף שבוע של סרטי אימה בפלאנט ירושלים ב־33 שקלים לכרטיס ראש עיריית ירושלים משה ליאון ורעייתו הצביעו: "יום חג לדמוקרטיה" ראש עיריית אשדוד במסר לתושבים: "גם אחרי שהקלפיות ייסגרו, נמשיך לחיות כאן יחד" קריאה לעזרה באשדוד: המיזם שמסייע למשפחות זקוק למחשבים ניידים מתכננים להצביע? שימו לב לאזהרה הכתומה: חשש לשיטפונות בזק במדבר יהודה, בנגב, בערבה ובהרי אילת מ-12:00 ועד 22:00 אחותו של הלוחם מירושלים שנפל בכפר עזה: ״יש מי שמנסים להתחמק מאחריות״ רעות בן חיים הצביעה בנתיבות וקראה לציבור: "למען הילדים שלנו, למען המדינה – צאו לבחור" חשד לפגיעה בטוהר הבחירות בקריית אונו: פתקי ישראל ביתנו נעדרו מהקלפי אחרי שאיבדה את נויה וכרמלה ב – 7 באוקטובר: נעם דן הצביעה בירושלים עם מסר לעתיד

ביקור חריג אחרי שנים: מפקד פיקוד המרכז סייר בגדר המזרחית של ראש העין

ראש עיריית ראש העין, רז שגיא, ערך הבוקר (רביעי) סיור ביטחוני לאורך הגדר המזרחית של העיר יחד עם מפקד פיקוד המרכז, האלוף אבי בלוט

ראש עיריית ראש העין, רז שגיא, ערך הבוקר (רביעי) סיור ביטחוני לאורך הגדר המזרחית של העיר יחד עם מפקד פיקוד המרכז, האלוף אבי בלוט. בסיור השתתפו גם נציגי מערך ההגנה המרחבית והעורף, המינהל האזרחי וגורמי הביטחון בעירייה.

במהלך הסיור הוצגו בפני האלוף האתגרים הביטחוניים הניצבים בפני העיר, בהם החשש מחדירות ממזרח, ההתפתחויות בשטחי C ובשטח האש 203 הסמוכים לגדר התפר, וכן סוגיית הבנייה הבלתי חוקית והפלישות באזור.

ראש העיר הציג את תמונת המצב בשטח, לרבות ההשתלטות הבלתי חוקית על שטחים סמוך לגדר. בעקבות הסקירה, הנחה האלוף את נציגי המינהל האזרחי לקדם את הטיפול בסוגיות שהועלו, ובהן בחינת המשך האכיפה נגד הבנייה והפלישות הבלתי חוקיות, בהתאם לסמכויותיהם.

במהלך הביקור הוצגה גם חשיבותן של החוות במרחב, הן בחיזוק הנוכחות הביטחונית והן בהתמודדות עם שריפות פסולת בלתי חוקיות, המשפיעות על איכות חייהם של תושבי העיר. עוד נמסר כי פעילות פיקוד המרכז בשנתיים האחרונות סייעה לבלימת כניסת שוהים בלתי חוקיים לראש העין.

האלוף בלוט הציג את תפיסת ההפעלה של פיקוד המרכז, המבוססת על יצירת מרחב ביטחוני אזורי באמצעות פעילות מתמשכת ושיתוף פעולה בין כלל גורמי הביטחון והרשויות.

ראש העיר רז שגיא אמר כי ביקורו של מפקד פיקוד המרכז מעביר מסר של מחויבות לביטחון העיר. "הצגנו בפני האלוף את האתגרים בשטח ואת הצורך בהמשך טיפול נחוש בפלישות, בבנייה הבלתי חוקית ובמפגעים המשפיעים על ביטחון התושבים ואיכות חייהם. נמשיך לפעול בשיתוף פעולה מלא עם צה"ל, מערכת הביטחון וכלל הגורמים הרלוונטיים כדי לשמור על ביטחונה של ראש העין ועל איכות החיים בעיר."


◼️ חדשות ראש העין בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: באדיבות דוברות

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ראש העין

לחצו כאן
דילוג לתוכן