מועדון החברתי 'אנשי הדממה' בקריית מלאכי, הוא לא רק פינת קפה או סלון קהילתי; זהו מקום מפגש ומרכז חברתי לאנשים עם חרשות בקריית מלאכי והסביבה. המועדון פועל גם על מנת לקדם הנגשה של מידע לאוכלוסיית החרשים.
לאחרונה נשא ד"ר באסם פארם הרצאה מרתקת בנושא "תרופות ותגובות בין תרופתיות", שבה השיב לשאלות חיוניות כגון: מה ניתן לעשות ומה יש להימנע מלעשות? מהם הסיכונים הקשורים לשימוש בתרופות, וכיצד ניתן למנוע אותם? כל דבר שנאמר, תורגם לקהל לשפת הסימנים על מנת להנגיש את המידע.
מנהלת המועדון, הגב' עופרה יוסף, סיפרה כי הנושאים נבחרים בקפידה, בהתאם לתחומי העניין של המשתתפים. "המועדון מהווה מעין בית שני, מקום שבו הם יכולים להרגיש בנוח, להיפגש עם חברים, להשתתף בפעילויות מגוונות וללמוד דברים חדשים", אמרה יוסף.
מנהלת האגף לשירותים חברתיים יואלה תבור ציינה כי המועדון אותו מובילה עופרה בהצלחה רבה מהווה מודל לחיקוי למועדונים דומים ברחבי הארץ. "המעורבות הגבוהה של המשתתפים באחזקת המקום, טיפוחו ושמירה עליו, תוך שהם נפגשים עצמאית בימים נוספים במהלך השבוע, היא עוד דוגמה ללקיחת אחריות ומעורבות מבורכת של מקבלי שירות במענים שמפעיל האגף", אמרה.
מועדון "אנשי הדממה" הוא דוגמה ומופת לפעילות חברתית משמעותית ומעצימה עבור אנשים עם חרשות. 'אנשי הדממה' לא רק שומעים אחד את השני בדממה, הם יוצרים בדממה, סיפור של הצלחה.
◼️ לקבוצת חדשות קריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








