בטקס צנוע ומרגש הקדישו יחיאל ורמי פולטר שהגיעו מדטרויט, מישיגן בית לילדים חולי סרטן ונפגעי פעולות איבה, שהוקדש לבני משפחת סימן טוב-קדם אשר נרצחו בביתם שבניר עוז
באחרונה מתגוררת קהילת ניר עוז בעיר קריית גת.

כאמור, הבית הוקדש לזכרם של בני משפחת סימן טוב – קדם אשר נרצחו בשמחת תורה בביתם בניר עוז, ההורים יהונתן ותמר והילדים שחר, ארבל ועומר התינוק והסבתא קרול.
הבית, שנמצא בבית החולים תל השומר, יארח באהבה ילדים חולי סרטן, חיילי צה"ל הפצועים ונפגעי פעולות איבה.
לפני כשלושה חודשים כאשר מר יחיאל פולטר הגיע לישראל לביקור תמיכה והזדהות, הוא פגש חיילים במרכזים הרפואיים, חטופים ועודד את חיילי צה"ל העומדים על המשמר בעוז וגבורה. בהמשך הביקור אירחו גדי וראומה קדם את יחיאל פולטר ושימי גשייד מנכ"ל רחשי לב בביתם שבניר עוז וסיירו בבית בתם תמר, חתנם יהונתן ונכדיהם.

בזמן שהסבתא אספה את ציורי הילדים ואת בובות המשחק שנותרו ליד שלוליות הדם והבית השרוף בקיבוץ חיבק אותם יחיאל והוסיף שהוא תורם בית שימשיך את מנגינת החיים ויאפשר לילדים חולים וחיילים להמשיך להילחם ולנצח ובכך להביא חיים שמחים וטובים.
הלב נקרע בעת אמירת הקדיש ושירת אני מאמין בביאת המשיח ליד קברם של כל בני המשפחה בניר עוז.
הבוקר המעגל נסגר כשיחיאל חזר לישראל עם רעייתו רמי ובמעמד של בני משפחת קדם-סימן טוב הוסר הלוט, וההבטחה לבית מאיר לילדים קוימה ואולי אף תביא עמה נחמה, נחמה שמאפשרת לילדים להבריא עם חיוך ולנצח, נחמה של ילדים מבריאים בבית עם אור ונשמה, בית שמאפשר ללון בבית החולים ולהרגיש בבית חם, מסור ואוהב בבית רחשי לב.
◼️ לקבוצת חדשות קרית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן










