מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

בית שמש מחזקת מוכנות רפואית: דפיברילטורים לבתי הספר

העירייה החלה בפרויקט להצבת מפעמים קבועים במתחמי החינוך

אגף חירום וביטחון בעירייה קיים מפגש סיכום שנה שבסופו התקיימה חלוקת דפיברילטורים למוסדות חינוך בעיר

אגף החירום והביטחון קיימו השבוע מפגש מקצועי בו סיכמו את השנה האזרחית החולפת והגדירו את יעדי השנה הבאה, במפגש השתתתפו מחזיק תיק הביטחון, משנה לרה"ע מוטי לייטנר, מנהל אגף חירום וביטחון צחי אלימלך ומנהלי מחלקות האגף ונציגים ממוסדות החינוך בעיר.

את המפגש חתם אירוע משמעותי ומציל חיים: חלוקת מכשירי דפיברילטור (מפעם) לנציגי מוסדות חינוך ברחבי העיר.
החלוקה הינה כחלק מפרויקט עירוני רחב היקף בהנחיית ראש העיר שמואל גרינברג אשר מטרתו לצייד את כלל מוסדות החינוך הגדולים בבית שמש במכשירי החייאה מתקדמים. המכשירים יוצבו באופן קבוע במתחמי המוסדות, במטרה לקצר את זמני התגובה ולהעניק מענה רפואי ראשוני ומציל חיים במקרה של דום לב פתאומי, חלילה, בקרב תלמידים או אנשי צוות.

את הפרויקט מרכזת מנהלת מחלקת הביטחון מלי אמיתי, אשר ניהלה את התהליך מתחילתו ועד שלב החלוקה.

ראש העיר שמואל גרינברג: "אנחנו מתחילים את הפרויקט מתוך חשיבה על חיי ילדנו ובכדי להבטיח מענה מיטבי לשמירה על חיי תלמידי מוסדות החינוך בבית שמש, הדבר הזה הוכח לא פעם כמציל חיים וכולנו תקווה שלא נזדקק לזה"

משנה לרה"ע מוטי לייטנר: "הצטיידות זו היא נדבך נוסף בתפיסת הביטחון הכוללת של העירייה, והיערכות לכל תרחיש, ביטחוני ורפואי כאחד".


◼️ חדשות בית שמש והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית בית שמש

דילוג לתוכן