כבודו של ראש ארגון פשע הוא אולי הדבר החשוב לו ביותר – ומשפחתו כמובן, אלא שעל פי כתב האישום הבא קשה לדעת מה יעדיף ראש ארגון פשע להעדיף לשמור קודם: על כבודו או על דודו בן ה69 אשר חשוד שנכנס אל חנות המשביר לצרכן בקניון רחובות ולקח ממדפי החנות בושם מסוג Z-ZAGNA, קונסילר ושלושה שפתונים ששוויים הכולל 1,506 שקלים.

החשוד בדק שהרכוש ברשותו ויצא מהחנות מבלי לשלם על המוצרים. שעתיים לאחר מכן, הוא נחקר בתחנת משטרת רחובות שם איים על החוקרת רס"ר דנית דמארי בפגיעה שלא כדין בגופה כשאמר "את יודעת מה אני אעשה לך, את תפתחי לי תיק? אני אפתח אותך לשתיים, אודם שלי, בושם שלי, אני אהרוג אותך". החשוד מתמודד עם סעיפים של איומים וגניבות.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








