מבזקים
ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה מסיבת טבע באמצע הלילה הסתיימה עוד לפני שהתחילה: המשטרה פיזרה אירוע בלתי חוקי סמוך לקריית גת עשור של שליטה: אור יהודה שוב הניפה את גביע מאמאנט בקעת אונו למה דגלי הגאווה מופיעים רק רגע לפני האירוע? הוויכוח החדש ברחובות אחרי שנה במנוסה: כתב אישום הוגש נגד תושב רהט בגין רצח קטין וחטיפת אחיו

בן 73 מאשדוד מואשם בעבירות בנייה בלתי חוקית

על פי העירייה, פקחי הבנייה הם אלו שחשפו את העבירות לאחר תלונה שהתקבלה במחלקת הפיקוח >>

אשדוד: תושב העיר מואשם בעבירות בנייה בלתי חוקית ושימוש במבנה ללא היתר

בכתב אישום שהוגש לבית משפט השלום באשדוד, 5.5.25 מואשם שלום שמן, בן 73 מאשדוד, בעבירות של בנייה בלתי חוקית ושימוש אסור במקרקעין, וזאת בניגוד לחוק התכנון והבניה, התשכ"ה–1965.

על פי כתב האישום, שלום שמן הוא הבעלים של דירה ברחוב רוזובסקי 16, אשדוד. בתאריך 24 בדצמבר 2023 התקבלה תלונה במחלקת הפיקוח על הבניה בעיריית אשדוד על עבודות בנייה המתבצעות במקרקעין השייכים לו. בעקבות התלונה, נערכה ביקורת במקום על ידי פקחי הבנייה של העירייה, אשר מצאו כי בצמוד לדירה נבנה מבנה מפנל מתכתי בשטח של כ-85 מ"ר, הכולל קונסטרוקציית פלדה וגרם מדרגות. המבנה הוקם על שטח משותף וללא היתר בנייה חוקי.

בעקבות הממצאים, ביום 25 בדצמבר 2023 הוציא מהנדס העיר לשעבר, רולנדו רייטר, צו מנהלי להריסת המבנה שהוקם שלא כדין. בנוסף לכך, ביום 10 בינואר 2024, הוציא מהנדס העיר צו מנהלי נוסף להפסקת השימוש במבנה הבלתי חוקי. למרות הצווים שהוצאו, שמן המשיך להשתמש במבנה ללא היתר.

על פי כתב האישום, מאז ה-24 בדצמבר 2023 ועד להגשת כתב האישום, שלום שמן לא ציית לצווי ההפסקה והמשיך להשתמש במבנה שבנה, תוך הפרה בוטה של הוראות החוק. כמו כן, מאז ה-10 בינואר 2024, שמן לא קיים את הצו שהורה לו לחדול מהשימוש במבנה.
העבירות המיוחסות לנאשם:
עבודה אסורה ושימוש אסור במקרקעין – עבירה לפי סעיפים 243(ב), 243(ג)(3), 243(ה) ו-243(1)(3) לחוק התכנון והבניה, התשכ"ה–1965.
אי קיום צו מנהלי להפסקת שימוש – עבירה לפי סעיף 246 לחוק.

על פי העירייה, פקחי הבנייה הם אלו שחשפו את העבירות לאחר תלונה שהתקבלה במחלקת הפיקוח.

כתב האישום מדגיש את החומרה שבהפרת חוקי הבנייה והאי ציות להוראות המנהליות שהוצאו על ידי העירייה, מה שעלול להוביל לענישה מחמירה נגד הנאשם.

◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן