הולך רגל נפצע קשה כתוצאה מפגיעת רכב באשקלון
לפי מד"א: התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב לכיש, על הולך רגל שנפגע מרכב ברחוב ביאליק באשקלון. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח ברזילי, גבר בן 85 במצב קשה, עם חבלה בגפיים תחתונות.
חובש רפואת חירום במד"א פז לב סיפר:
"הגענו למקום וראינו את הפצוע כשהוא בהכרה וסובל מחבלות קשות בגפיים תחתונות. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים ומתן תרופות ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה".
מרדכי כהן חובש איחוד הצלה מסר: "הענקנו לו סיוע רפואי ראשוני בזירת התאונה ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים ברזילי כשמצבו בשלב זה מוגדר קשה. סיפרו לנו בזירה כי מדובר בהולך רגל שנפגע מרכב בכניסה לעסק לשטיפת רכבים".
◼️ לחדשות אשקלון לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








