מבזקים
סוכות בגבעת שמואל: מהסביח של הצהריים עד הסושי בערב – והקינוח שמחזיר לשורשים הרומניים תושב רחובות נאשם: חזר לפיצוצייה באשקלון לאחר שהשוטרים עזבו ואיים על עובד "עד שאני אהרוג אותך" פסטיבל רמלה עיר עולם חוגג עשור: ננסי ברנדס במופע מיוחד לתושבים הוותיקים קריית מלאכי: צעיר נאשם שאיים על שוטר "אני אחתוך אותך" סוכות בבת ים: מבורקס בבוקר עד חצ'פורי ופלמני – העיר שמזרח אירופה פוגש בה את הים סוכות בבאר שבע: הקבב בן כמעט 70, בר השף הקטן והפיתה שמגיעה מהנגב סוכות בבאר יעקב: הבורקס של מלך השערים, הפלאפל שגילו במקרה והקפה בין האקליפטוסים סוכות באשקלון: המסעדה שנולדה ב – 1949, המפרום של השוק והדג מהמרינה סוכות של מקומיים באילת: משווארמה בשכונה עד לחם בברנע – והטעם שמגיע מהערבה קבב מאיזמיר מאז 1952, באחש בוכרי וקיצ'רי של בית: ככה אוכלים באור יהודה בסוכות פיצה בתוך משתלה ובניצה בבית פרטי: כך טועמים את אופקים בסוכות ממרוקו דרך גיאורגיה ועד הודו: כך נראה שולחן סוכות אשדודי אירוע חריג ביבנה: אם נאשמת שתקפה את בתה, גררה אותה בשיער ואיימה – "אהרוס לך את החיים" מאות טאבלטים נגנבו מבתי ספר: שלושה חשודים נעצרו ליד קריית מלאכי 85 אלף שקל ל-19 ספורטאים: המצוינות שמגיעה מאילת בחול המועד: מופעי קרח בחינם מחכים למשפחות בחולון דווקא אחרי כל נדרי: דגל הגאווה נתלש שוב מבית הכנסת בירושלים רוכבת קורקינט כבת 60 נפצעה בתאונה באשקלון קפה שחור, ספינג' ו-1,000 שקל: האירוע הנוסטלגי שיגיע לקריית מלאכי אוכל, אלכוהול ואטרקציות: הקונספט החדש שמגיע לאילת באוקטובר

בן & ג'ריס ישראל משיקים מועדון חברים: 'מווועדון הגלידה'  

כמו כן במסגרת המועדון, הצרכנים יוזמנו לקחת חלק להשפיע ולהצביע על חזרתם של טעמים אהובים מהעבר. המידע והעדכונים יועברו ישירות לחברי המועדון באמצעות ניוזטלר שיישלח במייל.

'מוועדון הגלידה' מציע לחברי המועדון עדכונים לפני כולם, אירועים ופעילות בלעדיות הכוללים גם אירועי טעימות וסיורים במפעל לרגל ההשקה יעלה קמפיין בהשקעה הנאמדת בכ-450 אלף ₪, תחת המסר:

"הגיע הזמן להפוך את החברות שלנו לרשמית"

 בן & ג'ריס ישראל משיקים בימים אלה מועדון חברים תחת השם: 'מווועדון הגלידה'. חברי מועדון הגלידה של בן & ג'ריס  יהנו מפעילויות ואירועים בלעדיים דוגמת מפגשי טעימות, סיורים במפעל, אירועים בגלידריות בן & ג'ריס, עדכונים לפני כולם על חזרה של טעמים אהובים, מתכוני גלידה מקוריים, אפשרות להשתתף בפעילויות וחידונים מהנים נושאי פרסים והפתעות מתוקות נוספות.

כמו כן במסגרת המועדון, הצרכנים יוזמנו לקחת חלק להשפיע ולהצביע על חזרתם של טעמים אהובים מהעבר. המידע והעדכונים יועברו ישירות לחברי המועדון באמצעות ניוזטלר שיישלח במייל.

 לרגל השקת המועדון  יעלה קמפיין בהשקעה הנאמדת בכ-450 אלף ₪, תחת המסר: "הגיע הזמן להפוך את החברות שלנו לרשמית". הקמפיין ילווה במיתוג ייחודי ויתוקשר במגוון ערוצים פיזיים ודיגיטליים בפריסה ארצית. בין היתר הפרסום יופיע על גבי מקררי המותג הפרוסים במגוון רשתות השיווק, בחנויות, על גבי סדרת מוצרים כגון פיינטים ומארזים, בגלידריות בן & ג'ריס ובמגוון ערוצי הסושיאל.

לדברי אבי זינגר, מנכ"ל והבעלים של בן & ג'ריס ישראל: "כבר שנים שאנו בבן & ג'ריס ישראל נוהגים לשמור על קשר ישיר ורציף עם הצרכנים שלנו, לשמוע, לשתף אותם וליהענות לבקשותיהם והגיע העת לקחת את הקשר שלב אחד קדימה. מדובר במותג המייצר עניין רב עם הצרכנים שלו, שאוהבים להיות שותפים לקבלת החלטות כמו השקה או החזרת טעם חדש, להיות 'הטועמים הראשונים' ובאופן כללי לקבל מידע וסקופים מאחורי הקלעים לפני כולם. לדבריו: "מפה נולד הרעיון להפוך את קהילת בן & ג'ריס למועדון חברים שמהווה קפיצת מדרגה ביחסים עם הצרכנים ונקודת מפגש נוספת וקרובה יותר המאפשרת חוויה חדשה הכוללת מגוון תכנים ופעילויות בלעדיות."

ההצטרפות למועדון ללא עלות, מתבצעת באמצעות הרישום באתר החברה, שם הגולשים מתבקשים למלא שם ומייל:  https://www.benjerry.co.il/ice-cream-club/

◼️ הצטרפו לחדשות צרכנות ומבצעים: מה חדש על המדף? מה יורד מהמדף? בווטסאפ לחצו כאן 

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יחצ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן