מבזקים
“כבר חלק מהקהילה”: בערבה חגגו 45 שנה במחווה לעובדי החקלאות מתאילנד M16, אקדחים וחמישה עצורים: סוף שבוע של פעילות משטרתית ברהט 515 דירות במקום 139: תוכנית ההתחדשות במתחם הפלמ"ח בשדרות אושרה להפקדה ארבע שקיות חומר החשוד כסם וסכין נתפסו על חשוד בקריית גת פסולת במים ובשוברי הגלים באשקלון: העירייה דורשת לבדוק מה המקור בן 15 נעצר בחשד לדקירת אוהד לאחר משחק כדורגל ברמת השרון בעטו בניידת והעלו לטיקטוק: בני 13 ו – 15 נעצרו בחולון סוף שבוע של זהב בחולון: אלופי עולם באקרובטיקה וגביע היסטורי בכדוריד ירושלים ופתח תקווה על הפודיום: עידן בן חיים ויהונתן רובינוב זכו במדליות באליפות העולם בקיקבוקס אחרי הצטברויות האשפה: 39 משאיות חדשות ייכנסו לפעולה באשדוד רבבות צפויים בכותל: מד״א יקים מרפאה מיוחדת לקראת ברכת הכהנים מחר זה מתחיל: עשרות אלפים צפויים להגיע לרמלה – אלה האירועים והסדרי התנועה בפסטיבל “עיר עולם” שגרירות ארה״ב החדשה בירושלים בדרך: האקבי הודיע כי הבנייה תחל בקרוב ממושב ישע שבעוטף: האב שאיבד את שני בניו בנובה ממשיך להנציח את הנרצחים סמוטריץ׳: “בונים את רצועת הביטחון של קריית גת, קריית מלאכי, אזור לכיש ובאר שבע” מה קשור, סטפן לגר ורגב הוד בערב אחד: 3 מופעים ב – 30 ₪ בלבד מאשדוד, לוד ורמת גן לקיל: שלושה מדענים צעירים מישראל זכו בפרסים באירופה עשן כבד ברחוב יקינטון באשדוד: שריפה פרצה בחיפוי החיצוני של בניין גן יבנה: רכב שנגנב זמן קצר קודם לכן אותר בנסיעה – הנהג נעצר 9 שעות בלי תנועה וחניה: רחוב שלום שוסיוב ברחובות ייסגר בגלל ממ"מ לגן ילדים

בעיריית מודיעין יגייסו אזרחים ותיקים לפעילים בתחום מיצוי זכויות

המרכז למיצוי זכויות באגף שירותים חברתיים בעירייה מגייס בימים אלה, אזרחים ותיקים המעוניינים להשתלב כמתנדבים וכפעילים בתחום מיצוי הזכויות. זאת מתוך כוונה להרחיב את תחומי הפעילות של המרכז על ידי איתור צרכים וסוגיות שיש לטפל בהן בהקשר הפרטני של מיצוי זכויות. 

המרכז למיצוי זכויות באגף שירותים חברתיים בעירייה מגייס בימים אלה, אזרחים ותיקים המעוניינים להשתלב כמתנדבים וכפעילים בתחום מיצוי הזכויות. זאת מתוך כוונה להרחיב את תחומי הפעילות של המרכז על ידי איתור צרכים וסוגיות שיש לטפל בהן בהקשר הפרטני של מיצוי זכויות. 

המרכז הוקם במטרה לסייע לתושבי העיר להבין מהן הזכויות שלהם בסבך הבירוקרטי מול גופים שונים כמו ביטוח לאומי ומשרדים ממשלתיים אחרים במגוון נושאים כמו בריאות, תעסוקה, אירועי חיים ועוד, ועוזר להם לממש אותן. כך למשל, במילוי טפסים לצורך קבלת קצבאות של נכות, מזונות, נפגעי פעולות איבה, אבטלה ועוד. צוות המרכז כולל עובדת סוציאלית ומתנדבים.

המועמדים המתאימים ישתתפו בהשתלמות בת חמישה מפגשים, במהלכה יקבלו כלים ומיומנויות לתכנון ויישום של פרויקטים חברתיים בתחום מיצוי הזכויות. המפגשים יתקיימו בהנחיית ד"ר זהרה כהן, מומחית לגיל השלישי ומנהלת את "זהב לחיים", תכנית אותה הובילה בבתי חולים בפריסה ארצית ותמר ברנע, עו"ס מיצוי זכויות במרכז.

עמיעד טאוב, סגן ראש העיר ומחזיק תיק שירותים חברתיים: "מיצוי זכויות מהווה יסוד אזרחי ועירוני מהותי המאפשר הן שוויון זכויות והן מענה לצרכים של אוכלוסיות ייחודיות על מנת לשפר מצב אישי וכלכלי. גיוסם של האזרחים הוותיקים שלנו על מנת שיעניקו בהתנדבות מניסיונם ומהידע שצברו לאוכלוסיות האגף מהווה WIN WIN  חברתי ונדבך יסוד בפעילות האגף בו כל הצדדים תורמים ונתרמים".

מפגש החשיפה וההרשמה להשתלמות יתקיים ב-15.9 בשעה 10:00 בבוקר, במרכז הרב תחומי בעמק דותן 49. במפגש זה תועבר ההרצאה  "כל הזכויות שמורות" – הרצאה חשובה לכל מי שמתעניין בנושאי בריאות ומיצוי זכויות בישראל, עבור עצמו ועבור אחרים. 

להרשמה (ללא עלות) למפגש החשיפה יש למלא את הטופס הבא.

לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר עם תמר עו"ס מיצוי זכויות, 08-9738439.

 

◼️ חדשות מודיעין-מכבים-רעות לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

◼️ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מודיעין מכבים רעות

לחצו כאן
דילוג לתוכן