מבזקים
לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע? יום גיבוש קל"ב: צוות השירות הפסיכולוגי החינוכי של גן יבנה יצא לסיור תרבות וקולינריה באשדוד דמעות של כאב ושמחה בקריית עקרון: אליאב עבדוש, שאיבד את שני הוריו בנובה, עלה היום לתורה בבר המצווה שלו אשדוד חוגגת קולינריה: הערב האחרון של יריד האוכל בפסטיבל מרידיאנו נפתח לקהל הרחב אילת: שני חשודים נעצרו בחשד להתפרצויות לחדרי מלון ולרכבים בעיר ספר חדש לפרופ' אסף מידני: "לשרוד את השסע" בוחן את משבר האמון והקרע החברתי בישראל המדריך לשימוש: לוחות סיבית מלמין בשורה לנוסעים: מחירי התחבורה הציבורית לא יתייקרו ב-2026 ביזארי: בן 28 פרץ לעסק באילת, גנב 900 שקל – וחזר שוב לזירה כדי "לוודא שלא שכח כלום" רחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל בשל עבודות לקידום קו המטרונית הכחול אילת: רשת מרכולים נקנסה ב-157 אלף שקל – זו הסיבה לקיה: כתב אישום נגד תושב שהפר צו הריסה והמשיך להשתמש במבנים ללא היתר ויכוח במאפייה באופקים הסתיים בפציעה: בן 35 מואשם כי השליך שפכטל לעבר עובד וגרם לחתך בראשו קבלן בן 66 מב"ש נאשם בהשלכת פסולת בניין בשטחים פתוחים והפרת צו ניקיון
עצור

בפעם השנייה: הוארך מעצרו של עובד עיריית רחובות, אשר נתפס כחלק מחוליית פורצים – עד ליום ראשון

עצור

מעצרו של עובד עיריית רחובות אשר נתפס ביום חמישי האחרון כחלק מחוליית פורצים בתום חקירה משטרתית סמויה, הוארך היום (שלישי) שוב – והוא ישהה בתא המעצר עד יום ראשון, מועד הדיון בעניינו.

כזכור, ביום שישי האחרון כבר הוארך מעצרו של עובד העירייה, בחמישה ימים, אך היום נקבע בבית המשפט השלום בראשון לציון כי יש להאריך את שהותו במעצר עד ליום ראשון כאשר המשטרה מייחסת לו עבירות של התפרצות לבית מגורים וקשירת קשר לבצע פשע. בפרטי החקירה צוינה העובדה כי התקיימה חקירה סמויה אותה ניהלו בלשי תחנת רחובות, במהלכה בוצע מעצרם של ארבעה החשודים, בהם עובד העירייה – לאחר שנתפסו "על חם" כשהם פורצים לדירת קשישה. למרבה הצער, מהר מאוד הסתבר כי הקשישה הינו סבתו של אחד מחברי הילדות של עובד העירייה.

תחילה סברה המשטרה כי אשה מהפיליפינים אשר עבדה כעוזרת בבית משפחה ברחוב טוכמן בקרית משה, שיתפה פעולה עם שלושה אנשים ודיווחה להם, לכאורה, על היעדרות בעלי הבית בו היא מועסקת – ואילו השלושה ניצלו את ההזדמנות ופרצו אל הבית. לדבריה, היא שהתה באותה העת עם הקשישה בקופת החולים וכי אין לה כל קשר למעשים המיוחסים לה – מעצרה הוארך ביממה.

גורם במשטרה אמר ל"רחובות היום" כי "מדובר בתחילת חקירה שכללה מעקבים של צוותים סמויים ושימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים. החקירה תביא לתוצאות מבוססות מאחר ואת החומרים שנאספו עליהם, יהיה קשה להפריך".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן