בשבועות האחרונים וכחלק מתוכנית מימוש הפוטנציאל האזורי, החלה החברה העירונית "בני-שמעון ייזום ופיתוח" לעמול על תכנון והסדרת שדה תעופה פנימי שימוקם בשדה תימן.
בשדה תימן כבר קיים כיום מנחת המכיל האנגרים לתחזוקת מטוסים ופעילות ביטחונית מגוונת, לצד מסלול מוטורי שכן ומגוון פעילויות אקסטרים המושכות כ-500 צונחים מידי סוף שבוע. תכנון זה, המתקיים בהנחיה ובליווי צוות החברה הכלכלית של המועצה האזורית בני-שמעון ושל חברת "יעדים" של באר שבע, תאפשר פיתוח כלכלי ותעופתי עבור אזור הנגב כולו.
ראש המועצה האזורית בני-שמעון, מר ניר זמיר, בירך על התוכנית ועל שיתופי הפעולה נרקמים למען כלל תושבי הנגב. לדבריו, "פיתוח שדה תעופה פנימי בשדה תימן הוא צעד משמעותי למימוש הפוטנציאל הכלכלי והתעופתי של הנגב כולו. המיקום האסטרטגי של שדה תימן, לצד הפעילות הקיימת בו כיום, יאפשר לנו ליצור מנוע צמיחה אזורי שיספק תעסוקה, תיירות ושירותים חיוניים לתושבי האזור ולמבקרים.
שיתוף הפעולה בין המועצה האזורית בני-שמעון לבין חברת 'יעדים' מבאר שבע מראה את החשיבות שבקידום יוזמות אזוריות לטובת כלל תושבי הנגב. אנחנו מחויבים להפוך את התוכנית הזו למציאות שתצעיד את כל האזור קדימה".
◼️ הצטרפו לחדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ הצטרפו לחדשות מועצות אזוריות ומקומיות בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








