יום לפני תחילת הלימודים לשנת תשפ"ד, דבר שהפך למסורת כברת שנים, מועדון רוטרי לוד בשיתוף משטרת לוד, דודי צאולקר – ראש משרד התנועה בתחנת לוד ואיציק אלימלך – המתנדב הקבוע, ביקשו להעלות את המודעות לחזרתם של התלמידים למסגרות החינוך.
חברי המועדון באמצעות מתנדבי המשטרה עצרו את הנהגים בכניסה ללוד ולהפתעתם הרבה לא דו"ח ולא התראה חיכתה להם, אלא פרח עם אגרת ברכה לנהג, שמבקשים ממנו להגביר את המודעות לתלמידים ששבים לבתי הספר.
מיזם זה הינו תולדה של חבר המועדון זאב צור ז"ל שהיה מתנדב גם במשטרת ישראל, ואשר שם לו למטרה לקדם את נושא זהירות הדרכים.
◼️ לקבוצת החדשות בלוד לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








