מבזקים
נתניה: איך מתחילים לפתח שפה כבר מהחודשים הראשונים לחיים? נתניה מקימה “עיר נוער” בלב העיר: גיימינג, ספורט ומרחב בטוח לכל הקיץ נהגים באשקלון, שימו לב: עבודות ריבוד בכבישים המרכזיים צפויות לגרום היום לעומסי תנועה כמה שווה הגג שלכם? רחובות במקום השני בארץ באנרגיה סולארית היום – מס הכנסה מגיע לדימונה: שירות פרונטלי לתושבים במרכז השירות העירוני לפני המדים והחיים החדשים: 600 בוגרי י״ב באילת חגגו לילה אחרון כתלמידים נתניה: סבתא ושני נכדיה נפגעו מרכב בעת שחצו את הכביש נס ציונה: בן 15 נעצר בתום מרדף לאחר שניסה לכאורה לגנוב רכב נהגים ברחובות, שימו לב: רחוב הגליל ייחסם ליומיים במסגרת עבודות תשתית התחדשות עירונית בלי לאבד את התושבים: כך רמלה מנסה לנהל את גל היזמים בעיר קריית מלאכי: פועל נפצע בינוני מסכין במהלך עבודתו במפעל כך מתכונן נמל אשדוד לעומסי הסחר: השקעה של כ – 4 מיליון יורו בציוד חדש היום: מחאת עולם התורה צפויה להגיע לערים מרכזיות – שיבושי תנועה צפויים באשדוד, פתח תקווה, נתניה, ערד, רחובות וקריית גת לוד: שכונת אחיסמך צורפה לרשימת האזורים הזכאים לרישיון נשק אישי הקלה קלה בחום: ירידה בטמפרטורות ברחבי הארץ מונטריאול: יהודי נהרג באירוע ירי; נסיבות מותו נבדקות מפקד מרחב אילת, נצ"מ אלון כלפון, בהודעה מיוחדת לתושבים אירוע ירי במונטריאול שבקנדה צפו: פשיטה על מכון הטסטים באשדוד; 12 עצורים עד כה הודעה לתושבי אילת והנופשים: תרגיל צבאי ייערך מחר בבוקר במרחב המפרץ

על רקע הביקורות: הרמטכ"ל הגיע לבקר את הוריו של בראל חדריה שמואלי

הרמטכ"ל אביב כוכבי הגיע היום (ראשון) לבית הוריו של לוחם מג"ב בראל חדריה שמואלי ז"ל, שנורה על ידי מחבל בעימותים בגבול רצועת עזה לפני כשבועיים ומת מפצעיו. רב-אלוף כוכבי הגיע לראשונה לנחם את ההורים ניצה ויוסי בביתם בבאר יעקב ולענות על שאלותיהם.
לאורך השבועיים האחרונים מאז התקרית מתחו ההורים ביקורת על התנהלות צה"ל. ביום שישי האחרון אמרה: "קושרים ללוחמים את הידיים, שמענו את זה מהם במשך שנתיים כשחזרו הביתה ואמרו שהאסון מתקרב". באיגרת שפרסם אתמול התייחס הרמטכ"ל במרומז לסערה שהתפתחה אחרי האירוע, ולביקורת על הוראות הפתיחה באש בצה"ל. "חברה שלא תגבה את חייליה ומפקדיה גם כשטעו, תגלה שאין מי שיילחם עבורה", כתב. "הנכונות לשאת באבדות היא תנאי לחוסן לאומי, והחוסן הוא תנאי להמשך הקיום". 
מתחקיר האירוע על גבול הרצועה שבו נורה חדריה שמואלי ז"ל על ידי מפגין פלסטיני עולה כי קודם לכן הוא ירה לפחות שלוש פעמים ופגע במפירי הסדר שהתקרבו לגבול, בטרם הגיע פלסטיני עם אקדח מוסתר וירה בו מטווח קרוב דרך החרך שבחומה. כמה מטרים מאחורי חדריה שמואלי עמד מפקד החטיבה הצפונית של אוגדת עזה, אלוף-משנה יואב ברונר, שפיקד על הכוחות מקו המגע מול הפרת הסדר.
קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן