פרקליטות המדינה הגישה כתב אישום לבית משפט השלום ברחובות נגד תושב העיר (42) אשר נשלח לכאורה לאיים על בני זוג שלא שילמו עבור שכר דירה, תקיפת סתם, תקיפה הגורמת חבלה ממש וגניבה.

מכתב האישום עולה כי בחודש יולי 2016 הגיע הנאשם לדירת בני הזוג שברחוב מרבד הקסמים שבשכונת קרית משה. האישה שבה מקניות והבחינה בנאשם בכניסה לביתה. הוא פנה אליה ואמר לה: "בואי, בואי, בואי" ונכנס בעקבותיה אל תוך הדירה. בהמשך הפציר בה שלא שילמה את השכירות ובשל כך בעל הדירה שלח אותו – הוא הוסיף ואמר לה "זה היום האחרון שלך אני אחסל אותך", האישה המפוחדת ביקשה לצאת אולם הוא מנע זאת ממנה.
הנאשם פתח את דלת המטבח, דחף את המתלוננת בגופה והכה אותה באמצעות קסדה שאחז בידו. כתוצאה מכך היא דיממה במרפק יד שמאל. בהמשך הוא הכה בה באמצעות הקסדה שנית – הפעם בחזה, היא איבדה שיווי משקל והתמוטטה. בן הזוג הגיע והתחנן שיעזוב את המקום, הנאשם לקח שני מכשירי פלאפון וברח מהדירה.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.







