מבזקים
פלמחים: האזהרה הוסרה – הים שוב בטוח לרחצה המקום שבו נקבע עתיד הכלכלה הישראלית הוא אשדוד אשקלון: מהדיור ועד התחבורה – הכל עומד להשתנות קריית עקרון: בין זיכרון לנתינה – מחווה שנוגעת בלב הלוגו החדש של וולפסון חולון מספר סיפור של גבורה לוד נערכת ליום הזיכרון: אלו הרחובות שייסגרו בעיר ירושלים: אגם ברגר הגיעה לומר תודה – והשאירה את כולם בלי מילים הרצליה: שוק איכרים פיראטי נהרס – הקרקע חוזרת למדינה היום זק״א תיראה אחרת – בגלל רוני אשל ז״ל רמלה: נהיגה פרועה הסתיימה בחשיפה חריגה אשקלון: מסיבת רעש חשפה מציאות מדאיגה תל אביב: עוד שלב בדרך למהפכה – אושר פרויקט המסילה הרביעית רחוב הפלמ"ח בגבעת שמואל משנה פנים הלוגו השתנה – והסיפור האשדודי מאחוריו שובר לב נחשף: רשת הטרור הסודית של איראן נגד ישראל גדרה משנה את כללי המשחק של חגיגות העצמאות כפר סבא: נהגת בת 75 איבדה שליטה ונפצעה אשדוד: טרגדיה בכביש – בן 25 נהרג, יובא למנוחות לוד: יצא לעבודה – ולא חזר אשדוד לא מחכה לכיכר: שלוש משאיות שמחה ייצאו לרחובות, ובמת הענק כבר קמה

בשעה טובה: "בוטיקהילה" קריית אונו נפתח במעונו החדש

המקום, המהווה חנות בגדים וחפצים יד שנייה, מופעל על ידי מתנדבים, בהם גם בעלי צרכים מיוחדים. בוטיקהילה מהווה מרכז מחזור עירוני, כשהתושבים תורמים בגדים ופריטים שונים, שמתנדבי החנות ממיינים בקפידה. הפריטים האיכותיים מוצעים למכירה במחירים סמליים לכל דורש, וכל ההכנסות מועברות לנזקקי העיר באמצעות אגף הרווחה.

בשעה טובה ומוצלחת, "בוטיקהילה" נפתח היום במעונו החדש, ברחוב תנועת המרי 3, לטובת תושבי קריית אונו. 

המקום, המהווה חנות בגדים וחפצים יד שנייה, מופעל על ידי מתנדבים, בהם גם בעלי צרכים מיוחדים. בוטיקהילה מהווה מרכז מחזור עירוני, כשהתושבים תורמים בגדים ופריטים שונים, שמתנדבי החנות ממיינים בקפידה. הפריטים האיכותיים מוצעים למכירה במחירים סמליים לכל דורש, וכל ההכנסות מועברות לנזקקי העיר באמצעות אגף הרווחה.

ראש העיר, מיכל רוזנשיין, בירכה על פתיחת בוטיקהילה ואמרה: "בוטיקהילה הוא דוגמה נהדרת לאופן שבו קהילה יכולה  לעזור לאלו שזקוקים לכך ולעודד ערכים חשובים של קיימות וערבות הדדית. ההשקעה שלנו במעון החדש ובפרוייקט בכלל מבטאת את המחויבות שלנו לכל תושב. תודה לרחל רביב מנהלת המחלקה להתנדבות ולכל המתנדבים והמתנדבות שפועלים באהבה למען הקהילה."

המבנה הישן של בוטיקהילה נסגר לפני מספר שבועות ובעיריית קריית אונו עבדו במרץ על מנת לפתוח את המקום החדש במהירות. מתנדבי הבוטיק עמלו בחריצות כדי לסדר ולאבזר את המקום החדש, במטרה להבטיח המשך שירות לתושבים. החנות פועלת פעמיים בשבוע, בימי שני ורביעי, בשעות 9:00-12:00 ו-16:00-18:00.

מחזיק תיק הרווחה, משה דאלי, ציין את חשיבות היוזמה: "הכנסות הבוטיקהילה מאפשרות לנו להעניק עזרה ממשית לנזקקים, לרבות רכישת תווי מזון לקראת החגים ותמיכה בנוער בסיכון ובקשישים בודדים."

ראויה לציון העובדה כי בוטיקהילה משמש לא רק כמרכז למחזור ושימוש חוזר, אלא גם כפלטפורמה לחיזוק המעורבות החברתית בעיר, ומספק הזדמנות לאנשים עם צרכים מיוחדים להשתלב בפעילות ההתנדבותית במקום.

 

צילום: עיריית קריית אונו

דילוג לתוכן