מבזקים
ראש העין נפרדת מישי לוי: הלווייתו תתקיים היום בעיר עדכון נוסף בפיגוע סמוך לכוכב יאיר: ארבע זירות ירי, הרוג וחמישה פצועים רחובות נפרדת מאהד יערי: אלפים צפויים ללוות את לוחם גבעתי בדרכו האחרונה בעקבות הפיגוע סמוך לכוכב יאיר: כפר סבא מתגברת את מערך הביטחון במזרח העיר חשד לפיגוע סמוך לכוכב יאיר: מחבל נוטרל, גבר נרצח וחשש לחשודים נוספים בני הנוער מבני שמעון יצאו למונטריאול כדי לספר את הסיפור הישראלי אפרת מקימה שכונת צעירים: 32 דירות מסובסדות בדרך ליישוב חשד לפיגוע בכוכב יאיר: הרוג ופצוע מירי בתחנת דלק, כוחות גדולים בזירה כל הסרטים ב – 10 שקלים: יום הקולנוע הישראלי חוזר למסכים מול הנוף של גדרה: המצפה החדש שמנציח שני גיבורים בני המושבה לוד: כתב אישום ברצח רנין אבו ריחאן ובניסיונות רצח של שלוש נשים התיכון בבאר שבע שזכה בפרס ארצי וגם בתקן בינלאומי למצוינות החיילת מנתניה שהצילה את חברותיה תונצח במקום שבו כלות מתחילות חיים חדשים גבעתיים רצה לזכרו: מאות תלמידים השתתפו במרוץ "בדרך עמרי" מחקר באר שבעי מזהיר: כך הבינה המלאכותית עלולה לפספס את מסי הבא אשקלון: קטין נתפס עם אלכוהול בחוף דלילה- ובתיקו שוקר חשמלי מירושלים לבית הנשיא: האובדן שהפך לתנועה שמצילה חיים "אף אחד לא ישתלט על בת ים": העירייה פירקה בנייה שחסמה כניסה לבניין לשעה אחת הדיונים ייעצרו: צעד חריג של הפרקליטים ברחבי הארץ חלום של שנים הפך למציאות: באר יעקב חנכה את משכן אמנויות הבמה החדש

גאווה למערכת החינוך ברחובות

מנהלת פסג"ה, פזית שני, מנהלת גן 'כליל החורש', לודמילה בוגוסלבסקי ומנהלת אשכול גנים חנ"מ 'רננים', אילנה מלחי, נבחרו על ידי מחוז מרכז של משרד החינוך כמנהלות מצטיינות וזכו בפרס חינוך כ"פורצות דרך"

שלוש מנהלות מרחובות זכו בפרס מטעם משרד החינוך ונבחרו כמנהלות פורצות דרך לשנת 2024

מערכת החינוך ברחובות רושמת הישג מכובד ומעורר גאווה כאשר בין עשרת המנהלים המובילים במחוז נכללות מנהלת פסג"ה, פזית שני, מנהלת גן 'כליל החורש', לודמילה בוגוסלבסקי ומנהלת אשכול גנים חנ"מ 'רננים', אילנה מלחי.

במסגרת תהליך הבחירה שמה הוועדה, בהובלתה של מפקחת המחוז, גלית חרובי, דגש על תהליכי ניהול הכוללים, בין היתר, מנהיגות חינוכית ופדגוגית, תרבות ארגונית, שגרות וסדירויות. בהחלטת הוועדה נכתב כי חבריה התרשמו מהישגיהן המקצועיים, סגנון הניהול ותרומתן המשמעותית של המנהלות למערכת החינוך המחוזית בתקופה ביטחונית מורכבת בצל המלחמה.

ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, מתן דיל: "זהו רגע של גאווה גדולה למערכת החינוך ברחובות. העובדה ששלוש מנהלות שלנו זכו להכרה כמנהלות פורצות דרך מטעם משרד החינוך על עבודתן הפדגוגית מהווה עבורנו עדות לעבודה המקצועית, האיכותית והמסורה שנעשית כאן כל יום על ידי הצוותים החינוכיים. אנו נמשיך להשקיע, לפתח ולחזק את החינוך ברחובות כמדיניות מתוך הבנה שהעתיד שלנו טמון בתלמידים ובמנהיגות החינוכית שמובילה אותם".

ראש מינהל החינוך, אפרת צוקרמן: "כל אחת מהמנהלות הזוכות מביאה עמה יכולות ניהול יוצאות דופן ומחויבות עמוקה למערכת החינוך, לתלמידות ולתלמידים. הזכייה בפרס פורצות הדרך היא עדות להשפעתן החיובית הרבה על המערכת, למקצועיות ולמצוינות שאנו שואפים להשריש במערכת החינוך שלנו".

◼️ הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית רחובות

דילוג לתוכן