בשעה 21:59 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על גבר שנפל מגובה של כ-10 מטר ברחוב קרן היסוד בבאר יעקב. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שמיר-אסף הרופא, גבר בן 38 במצב קשה, עם חבלה רב מערכתית. דניס
חובש רפואת חירום במד"א מעיין הוניג ופראמדיק מד"א מאיר וולדר סיפרו : ״כשהגענו למקום ראינו גבר בן 38 בהכרה מלאה, עם חבלה רב מערכתית קשה. הענקנו לו טיפול רופאי מציל חיים שכלל חבישות קיבועים וטיפול תרופתי ופנינו אותו במהירות לבית החולים שמצבו מוגדר קשה״.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









