היום (ד׳) התקבל דיווח במוקד יחידה 360 – זק״א על גבר כבן 52 שאותר בביתו באשקלון כשהוא ללא רוח חיים, במצב של ריקבון מתקדם.
יעקב ליברמן, דובר יחידה 360 – זק״א, מסר: ״למתנדבים בזירה נמסר כי שכנים הריחו ריח חריף שעלה מהדירה – מה שגרם לחשש לגורלו של הדייר. כוחות החירום הוזעקו למקום, שם אותר לצערנו ללא רוח חיים ובמצב של ריקבון מתקדם. מתנדבי היחידה ממרחב לכיש טיפלו בזירה בכבוד המת ואיסוף הממצאים.
לצערנו, אנו עדים לעלייה מדאיגה במספר המקרים בהם אנשים בודדים נמצאים זמן רב לאחר פטירתם. אם כל אחד מאיתנו יקדיש רגע ביום לומר 'שלום' לשכן, נוכל אולי למנוע את הטרגדיה הבאה״.
◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









