המועצה המקומית גן יבנה הודיעה כי בימים הקרובים, וביתר שאת בימים חמישי ושישי, צפויה סופת גשמים נוספת — וכי צוותי המועצה ממשיכים להיערך אליה בשטח, במקביל לטיפול בנזקי הסופה הקודמת.
בפוסט שפרסם ראש המועצה אהרון דרור בעמוד הפייסבוק שלו, נמסר כי עובדי המועצה פועלים בימים אלו בשטח כדי “לנקות ולתקן את נזקי הסופה הקודמת”, במטרה לשפר את המוכנות לקראת מזג האוויר הצפוי.
לדבריו, “עובדי המועצה נמצאים בשטח ופותחים ניקוזים”, וכי “המוקד מתוגבר” וכי “כלל מנהלי ומנהלות מחלקות המועצה פועלים למענכם במזג האוויר הסוער”.
עוד קרא דרור לתושבים להיות בקשר עם המוקד ולדווח על בעיות בזמן אמת: “אנא דווחו למוקד על כל חריג ונסייע במהרה”, ובהמשך: “אנא מכם דווחו למוקד על כל חריג”.
◼️ חדשות גן יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








