
נושא ביבי נתניהו – אינו יורד מהכותרות – אפילו לא בחדרי הנוחיות. באחד מחדרי השירותים בקניון רחובות, רוסס גרפיטי עם המשפט הבא: "לרצוח שופטים ופרקליטים שונאי ביבי נתניהו".
את הגרפיטי גילה באקראי רונן לוי, תושב מזכרת בתיה שאמר לחדשות אפס שמונה: "סיימתי את עבודתי במשתלה וקפצתי לקניון – שם גיליתי את הכתובת הזו. אני מזועזע! זו קריאה לרצח, באוירה הפוליטית כרגע זה לא מצחיק". בשעה זו מדווח לוי להנהלת הקניון אודות הגרפיטי.
כזכור, רק לפני מספר ימים הכריע היועץ המשפטי לממשלה, אביחי מנדלבליט כי נתניהו יואשם בשוחד ובהפרת אמונים, כפוף לשימוע.
(צילום באדיבות רונן לוי)

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










