מבזקים
אשדוד מתחדשת – אבל הנתון חושף מה באמת מניע את הבנייה בעיר? הנתון החריג של יבנה: 100% מהבנייה החדשה – בהתחדשות עירונית קריית מלאכי בונה – אבל ההתחדשות העירונית עדיין לא הגיעה לשלב הביצוע 795 דירות חדשות באופקים – אבל אף אחת מהן לא בהתחדשות עירונית פתח תקווה שנייה בישראל: 956 דירות בהתחדשות עירונית בחצי שנה נתניה בחמישייה הארצית: כמעט מחצית מהבנייה החדשה מגיעה מהתחדשות עירונית כמעט 7 מכל 10 דירות חדשות בבת ים מגיעות מהתחדשות עירונית נס ציונה בצמרת הארצית: יותר מ-80% מהבנייה החדשה בהתחדשות עירונית 208 דירות חדשות באילת – אפס התחדשות עירונית פיצוצים נשמעו בשדרות ובעוטף: אוגדת עזה מבהירה – מדובר בפעילות כוחותינו ברצועה נעצר חשוד בהצתת מתקן השפכים שהושבת בנגב: בן 52 מאום בטין נחקר מחר בעוטף: 2,500 איש צפויים בעצרת הזיכרון לציון שלוש שנים ל־7 באוקטובר גאווה לבת ים: הנרי חן הוכתר לאלוף אירופה בוויקבורד אמו של רס״ן עידו שני ז״ל מרמת גן דורשת ועדת חקירה ממלכתית חולץ מחוסר הכרה לאחר תאונה עצמית בלוד – מצבו קשה חשד להצתה השבית את מכון הטיהור: 30 אלף מ״ק שפכים זורמים מדי יום לכיוון באר שבע אשדוד: בן 66 התמוטט בביתו – לאחר החייאה ליבו שב לפעום חשד לדקירה באשדוד: גבר נפצע באורח בינוני ברחוב כיכר סיגל אופקים זוכרת: ימים של טקסים, סיפורי גבורה, יצירה ומוזיקה לציון שלוש שנים ל-7 באוקטובר M16 עם משתיק קול ויותר מ – 21 ק״ג סמים: הפשיטות ברמלה ובלוד

דור האלופים של לוד בווינגייט: "הזדמנות להיחשף לרמה הגבוהה ביותר"

שחקני הטניס שולחן הצעירים יצאו למחנה אימונים אינטנסיבי במכון הלאומי: "הם הפגינו רצינות ומשמעת בדרך לבניית דור העתיד"

מועדון הפועל לוד בטניס שולחן, הנחשב לאחד המועדונים הבולטים והמובילים בישראל, ממשיך להשקיע משאבים רבים בטיפוח הדור הצעיר של העיר. בסוף השבוע האחרון יצאו שחקני קבוצות המיני-קאדטים והקאדטים של המועדון למחנה אימונים מקצועי במכון וינגייט, כחלק מהכנה יסודית לעונת התחרויות הקרובה ולחיזוק יסודות המשחק הטכניים. המחנה כלל סדרת אימונים עמוסה, תרגול טכניקות מתקדמות, עבודה על כושר גופני וכן הרצאות מנטליות וסדנאות קבוצתיות, כאשר השחקנים הצעירים זכו להדרכה צמודה ממאמנים בכירים, ביניהם המאמן הראשי של המועדון איציק אברמוביץ' ודני ועקנין ממכון וינגייט.

במהלך המחנה, העביר אברמוביץ' הרצאה מעוררת השראה לספורטאים הצעירים תחת הכותרת "להיות אלוף", במטרה להעניק להם כלים מנטליים להצלחה בזירה התחרותית. המאמן הראשי ציין בסיפוק כי המחנה הוא הזדמנות מצוינת עבור השחקנים להיחשף לרמה המקצועית הגבוהה ביותר בארץ, והוסיף כי "הם הפגינו רצינות, משמעת ורצון ללמוד – וזה בדיוק מה שאנחנו מחפשים כשאנחנו בונים את דור האלופים הבא של לוד". בין המשתתפים בלט השחקן הצעיר עידו קטורזה, שהתמדתו והשקעתו זכו לשבחים מיוחדים מצד צוות המאמנים במועדון.

ההשקעה בדור הצעיר כבר מניבה פירות בשטח, כאשר רק לאחרונה העפילה קבוצת המיני-קאדטים של המועדון לחצי גמר אליפות המדינה, הישג משמעותי המעיד על איכות ההכשרה בלוד. מועדון הפועל לוד ממשיך להוביל בזירה הארצית עם ייצוג מרשים בליגת העל לגברים ולנשים וכן בליגות המשנה, זאת כחלק מתוכנית רחבה לטיפוח מצוינות ספורטיבית בשיתוף עיריית לוד ואגף הספורט. במועדון מבטיחים להמשיך ולהציב את העיר בחזית ענף טניס השולחן בישראל תוך דגש על פיתוח ערכי של דור העתיד.


◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית לוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן