מבזקים
משרד הרווחה העניק הוקרה לעובדי הרווחה ברמלה על פעילותם במלחמה כ – 260 דירות להשכרה ארוכת טווח יוקמו במרכז ירושלים לאחר בחירת היזם לפרויקט רמלה: מקרה המוות שנחקר כהתאבדות הפך לחשד לרצח – האב נעצר בחשד לרצח בנו לראשונה בדרום: כתב אישום צפוי לכלול עבירה של פגיעה בריבונות המדינה בעקבות הברחת סמים מרחפן שחצה את גבול מצרים סמוטריץ’ בשדרות: “ערוכים להקמת שלושה יישובים בצפון רצועת עזה עם קבלת אישור מדיני” גן יבנה מנציחה את לוחם השב״כ עומר גברה ז״ל: בית תפילה נחנך בנקודת המשטרה מטאיוואן ועד הירח: השנה שבה תלמידי קריית מלאכי יצאו מהכיתה אל העולם בדרך לתואר "ישראל יפה"? שופטי התחרות סיירו בגבעת שמואל ובחנו את ההשקעה בעיר מבית החולים הגיעה הבשורה הקשה: בת 9 מראש העין נהרגה מפגיעת מיניבוס המשנה לראש עיריית רמלה אדי מורדכייב הצטרף לישראל ביתנו רמלה פותחת קיץ ייעודי לנוער: קורסי AI, DJ, בישול, כושר קרבי והגנה עצמית אילת וחבל אילות יקבלו 28.5 מיליון שקל לחיזוק סביבתי: פסולת אורגנית, הצללה ושימור מפרץ אילת סגירה מנהלית לשני עסקים בלוד שהעסיקו שוהים בלתי חוקיים השקעה בנוער: גבעת שמואל חנכה את בית הקבע החדש של סניף בני עקיבא בעיר רוקח ומשורר נעצרו בחשד להסתה לטרור: המשטרה חשפה פרסומים ברשתות החברתיות 9 פצועים בתאונת דרכים בבאר שבע 2 שוהים בלתי חוקיים נעצרו באתר בנייה באבו גוש הכו, תיעדו והפיצו ברשת: כתב אישום נגד חמישה קטינים בעקבות תקיפת נער בפתח תקווה תקומה וטעם איטלקי: "קפה צ'יקו" החדש במצפה שדרות נפתח כמיזם הנצחה מרגש לגיבור ישראל עיריית מודיעין מכבים רעות מסבסדת מתחם למידה לסטודנטים בתקופת המבחנים

“דמות של צניעות ואהבת אדם”: ראש העין הצדיעה לרב עזריה בסיס זצ"ל

העירייה חנכה כיכר חדשה ברחוב שבזי לזכרו של רב העיר הראשי לשעבר

ראש העין עצרה השבוע כדי לחלוק כבוד לאחד מהרבנים המזוהים ביותר עם העיר: בטקס מרגש הונצח זכרו של הרה״ג עזריה בסיס זצ״ל, שפועלו ממשיך ללוות את הקהילה גם שנים לאחר לכתו.

בטקס מרגש בעיר הוסר הלוט מעל כיכר חדשה על שמו של רב העיר הראשי לשעבר, שהותיר חותם עמוק של תורה, הנהגה ואהבת האדם.

עיריית ראש העין קיימה בתחילת השבוע טקס מרגש להסרת הלוט מעל כיכר על שמו של הרה"ג עזריה בסיס זצ"ל, רב העיר הראשי לשעבר, ברחוב שבזי 26.

הרב בסיס זצ"ל היה דמות רוחנית וחינוכית מרכזית בעיר, פוסק הלכה ומנהיג קהילה, אשר ליווה במשך שנים רבות את תושבות ותושבי ראש העין. בדרכו הצנועה ובאישיותו המיוחדת, הקרין חכמה, אהבת ישראל ומסירות עמוקה לכל אדם, והיווה מקור השראה לרבים.

קריאת הכיכר על שמו מהווה ביטוי של כבוד והוקרה לאדם שתרומתו נטועה בלב העיר ובמורשתה, וממשיכה להדהד בערכים של תורה, חסד, קירוב לבבות ועזרה לזולת.

בטקס השתתפו ראש העיר רז שגיא, מנכ"לית העירייה רוניתה טביב, בני משפחת בסיס, רבנים, חברי מועצה, אישי ציבור ותושבים רבים, שהגיעו לחלוק כבוד ולהוקיר את זכרו.

בעיריית ראש העין מציינים כי הנצחת שמו של הרב בסיס זצ"ל היא חלק ממחויבות העיר לשימור המורשת הרוחנית והקהילתית, ולהעברת ערכיה לדורות הבאים.

רז שגיא ראש העיר אמר: "הרב עזריה בסיס זצ"ל היה עמוד תווך רוחני עבור העיר ראש העין, דמות של הנהגה, צניעות ואהבת אדם. פועלו הרב ממשיך ללוות את הקהילה גם היום, והנצחת שמו במרחב הציבורי היא דרך ראויה להוקיר את תרומתו ולשמר את מורשתו לדורות הבאים."


◼️ חדשות ראש העין בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית ראש העין

דילוג לתוכן