מבזקים
בוקר של אש בדרום: יירוטים מוצלחים מעל הנגב, מרחב לכיש, הרי יהודה והערבה כוננות גבוהה בנגב ובערבה: התרעות צפויות בדקות הקרובות בין אזעקות לחיוכים: מבצע "החוסן העירוני" בקריית אונו כבש את הרחובות קדושה, אחדות וגאווה יהודית: הכנסת ספר תורה מרגשת ב"נוה עמית" ירושלים נתניה: זינוק בהזמנות ברשת מלונות אפריקה ישראל ועד 30% הנחה "גאה בכם": המחווה המרגשת של ראש עיריית ראשון לציון לשוטרי העיר שינויים בתחבורה הציבורית: הקו האדום של הרכבת הקלה לא יפעל היום רציפות טיפולית בצל המלחמה: הנחיות משרד הבריאות להפעלת יחידות ה-IVF התעוררות בענף התיירות? זינוק בהזמנות ברשת "תיירות ניר דוד" עם הקלות פיקוד העורף חוזרים לכביש: שיעורי הנהיגה, הטסטים וקורסי החובה מתחדשים היום רגע של נשימה בתוך הממ"ד: פעילויות הפוגה לילדי יבנה עיריית רמת גן פותחת את הספריות ומפעילה מערך הפוגה דיגיטלי מכה אנושה ל'כוח קודס' בביירות: צה"ל חיסל מפקדים מרכזיים בגיס לבנון התחדשות לפסח במטבח: סולתם משיקה את סדרת NUDE המעוצבת תאונה קשה בצומת המנהרות בירושלים: שישה פצועים פונו לבתי החולים מודיעין מכבים רעות: שומרים על חוסן הילדים בצל מבצע "שאגת הארי" הלילה בצומת פלוגות: מרדף משטרתי חריג בשילוב מסוקים וכוחות גדולים מבצע "הביטחון שלך" באשדוד: מעל 1,000 משפחות כבר זכו למיגון תקין המציאות מורכבת – אבל אתם לא לבד: עיריית גבעת שמואל למען החוסן הנפשי שלכם הילדים בבית? אור יהודה לא משאירה אתכם לבד: מדריך הפעילויות המלא לממ"ד

דני בסן וילדי 'גדולים מהחיים' בביצוע חדש ומרגש 

במסגרת הקמפיין לגיוס תרומות הוקלט השיר "יש לך אותי" עם הזמר דני בסן כדי להעלות מודעות לסרטן בקרב ילדים וצעירים. מחלת הסרטן עדיין כאן ומאיימת על אלפי ילדים, עם 500 ילדים מאובחנים חדשים בכל שנה.

במסגרת אירועי יום המודעות לסרטן הבינלאומי עמותת 'גדולים מהחיים', העמותה הגדולה בישראל לילדים חולי סרטן, יצאה בקמפיין גיוס תרומות.

במסגרת הקמפיין הוקלט השיר "יש לך אותי" עם הזמר דני בסן כדי להעלות מודעות לסרטן בקרב ילדים וצעירים, כדי להזכיר שגם עכשיו, בתקופת המלחמה, מחלת הסרטן עדיין כאן ומאיימת על אלפי ילדים, עם 500 ילדים מאובחנים חדשים בכל שנה.

לצידו של דני בסן הצטרפו בשירה ילדי וילדות העמותה: ע׳נא אבו עסלה, רוני אנתין, אביתר זרקא, אן חן אבקסיס, נועה צרמן, אוראל פלומבה והלל כהן.

השנה, ההתמודדות קשה במיוחד, כשבמשפחות רבות יש הורים מגוייסים למילואים, יש משפחות מפונות מבתיהן ויש משפחות לילדים חולי סרטן שעדיין מתמודדות באופן אישי עם הטראומות של ה-7.10, לצד המלחמה במחלה על חיי הילדים.

גם בחודשים הארוכים של המלחמה, ההתמודדות עם הסרטן לא עוצרת והמצב מכביד עליהם אפילו יותר מתמיד. כשמפחיד, מפחיד כפליים. כשקשה, קשה עוד יותר. לסרטן לא אכפת ממשפחות שפונו מבתיהן, או מהורים שיצאו למילואים. לסרטן לא משנה אם עסקים נסגרו ואם לילדים אין מסגרות.

גדולים מהחיים מלווה ותומכת בילדים חולי סרטן ובמשפחותיהם במטרה לשפר את איכות הטיפול הרפואי לו הם זוכים, לשפר את איכות חייהם ולדאוג לכל צורכיהם בתקופה המחלה ולאחריה.

העמותה דואגת בין היתר למימון תרופות עבור הילדים, טיפולים וציוד רפואי שאינם בסל הבריאות, בדיקות גנטיות והטסות לטיפולים מצילי חיים בחו"ל, תקנים במחלקות האונקולוגיות, מענה לילדי 'גן החלומות' (הגנים היחידים בעולם לילדים חולי סרטן שהקימה ומפעילה העמותה) ועוד.

לתרומות לחצו כאן.

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: הילה אייזינגר

דילוג לתוכן