מבזקים
הישג לנמל אשדוד: עלה לדירוג AA ושמר על מעמד פלטינה+ בדירוג מעלה איחוד כוחות בכדורגל ביבנה: ניהול הקבוצה הבוגרת עובר להנהלה חדשה שני מנהלים חדשים יובילו את חטיבות הביניים בחולון בשנת הלימודים הקרובה חשד לאלימות ברחובות: גבר בן 35 נפצע באורח בינוני מפציעה חודרת עדכון: שמונה נפגעים בשריפה בבניין מגורים בירושלים – אישה במצב קשה ילדה בת 6 נפצעה באורח בינוני לאחר שנפלה ממתקן בגן שעשועים ברחובות יותר מ – 120 משתתפים: אימון ניווט תחרותי התקיים בשכונת רביבים בראשון לציון צומחת מתוך בית הספר: קרן מנגד מונתה למנהלת בית הספר בן צבי בקריית עקרון הצהרת תובע נגד צעיר מסילוואן: חשוד שירה זיקוקים לעבר כוח מג"ב ופצע קצין משטרה המשטרה: אין חשד לפלילים בפרשת היעלמותו של יובל קוגן בן ה-4 מאשקלון שריפה בבניין מגורים בירושלים: אישה נפצעה קשה ושלושה ילדים נפגעו משאיפת עשן נחנך אולם הספורט החדש בגבעת שמואל: טורניר לזכרו של סמ"ר עופר שרעבי ז"ל מחר במודיעין: תרגיל חירום של המשטרה וכיתות הכוננות בין רעות למשואה טלטלה בצמרת עיריית חולון: המנכ״ל גלעד אברהמי מסיים את תפקידו הולכת רגל נפגעה מאוטובוס בחולון: פונתה במצב קשה עם חבלת ראש שליטה הושגה בשריפת הקוצים סמוך למחלף שורק: לוחמי האש ממשיכים בכיבוי הסופי ההגרלה יצאה לדרך: כמעט 8,000 דירות יוגרלו בראשון לציון, אשדוד, רחובות, בית שמש וערים נוספות "הוא היה מקור ההשראה שלי": השוטר מבת ים שממשיך את דרכו של אחיו שנהרג בדרך להצלת חיים צו איסור פרסום הוטל על פרשת סחיטה באיומים הנחקרת בקריית מלאכי עיריית רחובות מגבירה את המאבק בגרפיטי: התושבים נקראים לדווח על מוקדי השחתה
אנשי ונשות החינוך המצטיינים של אור יהודה על בימת טקס ההוקרה העירוני, לצד ראש העיר ובני משפחותיהם

דקות לפני שינוי ההנחיות: אור יהודה הצדיעה ל – 22 אנשי החינוך המצטיינים

ערב ההוקרה השנתי התקיים בהיכל התרבות בסימן “מצוינות מתוך שליחות”. ראש העיר ליאת שוחט למצטיינים: “המדד החשוב ביותר הוא הנפש של הילדים שלנו”
אנשי ונשות החינוך המצטיינים של אור יהודה על בימת טקס ההוקרה העירוני, לצד ראש העיר ובני משפחותיהם

עיריית אור יהודה קיימה אמש את ערב ההוקרה השנתי לאנשי ונשות החינוך המצטיינים של העיר לשנת תשפ"ו, תחת הכותרת “מצוינות מתוך שליחות”.

האירוע התקיים בהיכל התרבות וציין גם 77 שנים להיווסדה של אור יהודה. הוא הסתיים דקות ספורות לפני שינוי מדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף, מה שהעניק לערב משמעות נוספת על רקע הימים המתוחים.

במהלך הטקס הוענקו אותות הצטיינות ל-22 גננות, מורים ואנשי חינוך ממוסדות החינוך בעיר. ראש העיר ליאת שוחט אמרה כי המצטיינים הביאו השנה “משהו שהוא מעבר למקצועיות – את הנשמה היתרה שלכם”.
שוחט הדגישה בדבריה את חשיבות תשומת הלב הרגשית לתלמידים, על רקע אתגרי השנה החולפת, ובהם אלימות וחרמות: “המדד החשוב ביותר שלי הוא הנפש של הילדים שלנו”.

מנהלת אגף החינוך, דלילה אשכנזי, אמרה כי ההצטיינות משקפת תפיסה חינוכית הרואה באדם לפני הכל, וציינה כי אנשי החינוך הם “המנוע האמיתי” של מערכת החינוך העירונית.
באירוע נכחו סגני ראש העיר עופר בוזי ושלמה זלמן סיונוב, חברי מועצת העיר, נציגי משרד החינוך והנהגת ההורים העירונית. בין האורחים היו גם בני משפחותיהם של אנשי החינוך המצטיינים.
רגע מרגש במיוחד נרשם כאשר משפחה מקריית שמונה, המתארחת בעיר מאז תקופת הפינוי, זכתה לחיבוק חם מהקהל.

שיאו של הערב היה בטקס חלוקת תעודות ההוקרה ומגני ההצטיינות ל-22 אנשי ונשות החינוך שנבחרו. בשם כלל הזוכים נשאה דברים המורה ציונה מזרחי מבית הספר אלונים.

בין המצטיינים: ציונה מזרחי, מורן בראל, מירב דיין, טל אברהמי, מיכל מעוז, לי אבידון, חיה מאיר, אליאור יוגב, אור אהרוני, רחמים שאול, שרון אפרתי, שרה בן-דהן, שושי הורוביץ, אשר סבג, פזית שרעבי, קורל בן עזרא, איילת מיזריצקי, שירי להב שלום, מירי אטדגי, טליה הלל, יפית שטרית ושירן שאבו.


◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: סטודיו ישראל

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אור יהודה

לחצו כאן
דילוג לתוכן