דרמה הסתיימה אמש בסוף טוב בגן יבנה, כאשר תינוקת כבת שנה וחצי ננעלה בשגגה בתוך רכב לעיני אמהּ, ברחוב יוסף יבנאי.
בשעה 14:44 התקבלה הקריאה במוקד ארגון ידידים. לירון לנג, מוקדן ידידים, השיב לשיחה והזעיק במהירות סיוע למקום. ראובן חסן, מתנדב הסניף, נענה לקריאה והגיע תוך זמן קצר. באמצעות הציוד הייעודי שברשותו, הצליח ראובן לחלץ את התינוקת בשלום וללא גרימת נזק לרכב.
המתנדב ראובן חסן, שזה היה חילוץ החירום הראשון שלו, סיפר: "קיבלתי את הקריאה כשהייתי באזור, ומייד נסעתי אל הכתובת. כשהגעתי הצטרפו אליי חברי השיטור העירוני, ובשיתוף פעולה חילצנו את התינוק בשלום. האמא הודתה לנו מאוד. תחושה מיוחדת."
נטלי אסבן, מנהלת סניף מושבי אשדוד, הדגישה את חשיבות שיתוף הפעולה: "החילוץ התבצע במהירות ובשיתוף פעולה עם יחידת השיטור העירוני, שדאגו לשלומו של התינוק. שיתופי פעולה מסוג זה מובילים אותנו למענה מהיר ומקצועי עבור תושבי העיר."
בידידים שבים וקוראים להורים לשמור את מפתח הרכב בידיהם בכל יציאה מהרכב. במקרה של נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230.
◼️ חדשות גן יבנה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








