מבזקים
יחידת אופנוענים חמושה החלה לפעול בבאר יעקב זק"א הביאה לקבורה את הצעיר בן ה-26 שטבע למוות בנורבגיה בגיל 76, עם אנרגיה של נער: שלמה ארצי הרעיד את האמפי ביבנה פקקי ענק באשדוד: הפסקת חשמל ברובעים ותקלת רמזורים רחובות: מפחיד – באמצע הלילה צעיר מהנגב נהג ברכב עם לוחית רישוי של רכב אחר ובתוכו נמצאו כלי עבודה וכפפות הגיע לתחנת משטרת יבנה ועל גופו אגרופן עם להב נשלף: כתב אישום נגד צעיר בן 23 "אני לא מאיים, אני מבצע": מסכת איומים בעקבות קשר זוגי של שבע שנים – כתב אישום נגד תושב רחובות קריית עקרון: האם קראה לבנה לעלות לרכב – הוא גילה שהדלת נעולה, ולפי האישום ניפץ את השמשה באגרופיו יבנה: לפי האישום פגע ברוכב אופנוע, המתין שיקום ופגע בו שוב ונמלט מהמקום פתח תקווה בוחנת להפוך את קניון לב העיר למוקד ירוק וקהילתי מידע אישי ורפואי של כ – 21 אלף תלמידי חינוך מיוחד דלף: משרד החינוך הפר את חוק הגנת הפרטיות אחרי עשרות שנים ללא שדרוג משמעותי: גן מוטה גור בחולון חודש מהיסוד שלושה שבועות של חסימות ברחובות: רחוב הירדן ייסגר מדי יום עד 17:00 אחרי הטיל שהחריב 5 מבנים: חולון בנתה מודל חירום שמנהל עד 6 זירות במקביל אשדוד: 50% הנחה בחדרי הכושר למשרתי מילואים וללוחמים החל מנובמבר ויכוח בכביש בבת ים הסתיים בתקיפה: בן 18 נעצר, גבר בשנות ה – 70 נפצע מטען חבלה התפוצץ ליד בית בקריית מלאכי: החקירה הועברה לימ״ר לכיש זמני כניסת ויציאת השבת – פרשת בראשית הותר לפרסום שמו של חלל צה"ל שנפל בקרב בלבנון: סרן אליאב חיים צפלמוס אימה באמצע הלילה ברחובות

האירוע המרכזי בשבוע האישה בקריית מלאכי עם ליטל שוורץ

במהלך השבוע האחרון התקיימו אירועים רבים בשכונות, ביוזמת היחידה לעבודה קהילתית והתנדבות, ובשיתוף מנהיגות נשים עירונית

יום האישה בקריית מלאכי עם ליטל שוורץ

מאות נשים מילאו את אולם המופעים החדש בקריית מלאכי, במסגרת ערב השיא של אירועי שבוע האישה המסורתיים בעיר

כמידי שנה האירוע המרכזי של יום האישה בקריית מלאכי מתקיים במתנ"ס העירוני, בהשתתפות מאות מתושבות העיר. הכרטיסים הסתיימו כשלושה שבועות לפני המופע, ורק 4 ימים לאחר פתיחת המכירה.

הערב נפתח בהפנינג ססגוני, בו נהנו הנשים מעמדות מכירה של יוצרות מקומיות, פינת צילום, מוזיקת רקע נעימה, קפה וכיבוד קל. האווירה הייתה נעימה וחגיגית, והנשים נהנו מהזדמנות להיפגש, להכיר ולשוחח.

את הערב הנחתה אושרת עשור שפירא מנהלת תחום השכלה במתנ"ס, אשר פתחה בדברי ברכה מרגשים לנשים לרגל שבוע האישה.

שפירא הדגישה את תרומתן החשובה של הנשים לחברה בכלל ולקהילה המקומית בפרט, ציינה את תפקודן המכריע בעת חירום, וקראה להן להמשיך להיות חזקות, אמיצות ומעוררות השראה.

אתי כליפא, חברת הנהלת המתנ"ס, ברכה אף היא את הנשים והביעה את הערכתה הרבה לפעילותן התנדבותית ותרומתן לקהילה. טל זנו, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה, ציינה את חשיבותו של שבוע האישה כהזדמנות להעלות את המודעות לסוגיות הקשורות למעמד האישה ולפעול לקידום שוויון מגדרי.

בשיא הערב התכנסו הנשים באולם המופעים, שם התקיים מופע סטנד-אפ משעשע ומלא הומור של הקומיקאית והשחקנית ליטל שוורץ. שוורץ הצליחה להרים את מצב הרוח של הקהל ולהביא את הנשים לצחוק עד דמעות. בסיום הערב הוענק לכל אישה שי צנוע, כהוקרה על השתתפותן והביעה את הערכתו של אגף תרבות נוער וספורט  לנשים תושבות העיר.

ערב השיא של אירועי שבוע האישה בקריית מלאכי היה הצלחה גדולה, והיווה הזדמנות נהדרת לנשים לחגוג יחד, לצחוק, להתחבר ולקבל אנרגיות חיוביות.

במהלך השבוע האחרון התקיימו אירועים רבים בשכונות, ביוזמת היחידה לעבודה קהילתית והתנדבות, ובשיתוף מנהיגות נשים עירונית.

◼️ לקבוצת חדשות קריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית קריית מלאכי

דילוג לתוכן