הביטוח הלאומי העביר היום (יום שלישי, 7/1/25) למשפחות החטופים והחטופות מענק רבעוני, בפעם השישית(!) בסכום כולל של 10 מיליון ש"ח, המאפשר סיוע וקידום המאמצים של המשפחות להחזרת יקיריהם.
במקביל למענק, קיים סיוע מהביטוח הלאומי למעגלים השונים וביניהם: ייעוץ וליווי פסיכולוגי, תוספות לתגמולים וכיו"ב. כאמור, זוהי הפעם השישית שהביטוח הלאומי מעביר למשפחות את המענק שנע בין 90 אלף ש"ח ל-200 אלף ש"ח למשפחה.
עד כה, שילם הביטוח הלאומי יותר מ-87 מיליון ש"ח למשפחות במסגרת מענק זה. הביטוח הלאומי, יחד עם כל מדינת ישראל, מייחל לחזרתם של כל החטופים במהרה.
◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








