מבזקים
תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים" צפו בסרטונים: שיגורים מלבנון לעבר גוש דן, השפלה ואשדוד; אין נפגעים רז קינסטליך בהודעת הרגעה: אין נפילות או נזק בראשון לציון בעקבות המטח תגובה נחרצת: צה"ל השמיד כ-10 משגרים שביצעו ירי לעבר הצפון החרפת הכוננות ברחובות: ראש העיר הנחה על פתיחת המרחבים המוגנים בבתי הספר רמת גן: מערכת החינוך עוברת ל"מצב צהוב" בשל חשש לירי מלבנון – אלה השינויים הצפויים
  • אשדוד

הביטוח הלאומי מודיע על פרשת הונאת ענק בכדורגל הישראלי

על פי החשד: עורכי דין, רופאים ושחקנים בכירים בליגת העל ביצעו לכאורה הונאה נגד המדינה בהוצאת קצבאות נכות פיקטיביות לאורך שנים בהיקף של עשרות מיליוני שקלים.
  • אשדוד

לאחר שנה וחצי של חקירה סמויה – הביטוח הלאומי מודיע על פרשת הונאת ענק בכדורגל הישראלי

כאמור, בתום חקירה של אגף החקירות ובשיתוף ביקורת הפנים של הביטוח הלאומי נעצרו הבוקר חשודים במרמה לכאורה של לקיחת קצבאות שלא כדין.

הבוקר, יום רביעי 21.5.25, פשטו חוקרי הביטוח הלאומי יחד עם נציגים ממשטרת ישראל על בתיהם של עשרות חשודים וביניהם: עורכי דין, רופאים ומאכרים נוספים שכללו חיפושים בבתים. במהלך השנה וחצי האחרונות מבצע אגף החקירות של הביטוח הלאומי חקירה סמויה כנגד עשרות מעורבים, בה על פי החשד עורכי דין ייצגו עשרות כדורגלנים מליגת העל וליגות נוספות, בתביעות פגיעה בעבודה תוך שהשחקנים מבצעים העברת כתובות פיקטיביות בתיאום עם רופא חיצוני שקבע אחוזי נכויות גבוהים כאשר בפועל השחקנים שדיווחו על אובדן כושר עבודה – המשיכו לשחק בקבוצותיהם באופן רגיל.

החקירה החלה בעקבות מידע מודיעיני שהגיע אל הביטוח הלאומי, במקביל לבדיקה שנערכה באגף הביקורת הפנימית, על פעולות חשודות שנבדקו באופן שוטף כדי לוודא שיש שמירה על הכללים ועל פרטיות האזרחים. החקירות גילו שהרופא תיאם לכאורה עם עורכי הדין מועדי ועדות ומסמכים מזויפים כדי לקבוע אחוזי נכות פיקטיביים וקבלת קצבאות במרמה של אלפי שקלים מידי חודש לכל שחקן.

אשדוד

מדובר בפרשת ההונאה החמורה ביותר שנחשפה בספורט הישראלי בה מעורבים שחקני כדורגל בכירים בישראל, ולגיונרים לאורך השנים. כמו – כן, נעצרה עובדת ביטוח לאומי שהושעתה מהעבודה באופן מיידי עם היוודע הפרטים ועד לבירור ותום החקירה הגלויה.

במסגרת החיפושים נתפסו מאות אלפי שקלים במזומן בבתי החשודים, חולטו רכבי יוקרה של המעורבים, נמצאו קלסרים מסודרים ובהם שמות הקבוצות, מסמכים רפואיים ועוד.

◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות ספורט וכושר בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן