מבזקים
אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות"
bbf6d165-044d-4781-abd2-a7a058dd575f

הומינר: "נבחן את הדרכים לסייע למיזם החברתי-תחבורתי IIZ לצמצום מצוקת החניה"

bbf6d165-044d-4781-abd2-a7a058dd575f

"אבחן את דרכי הסיוע בעד היוזמה החברתית בהסעות לרכבת" כך אומר מחזיק תיק הכספים בעירייה פנחס הומינר, הממונה בין היתר על פעילויות לקידום בין מגזרי. הומינר נפגש מיקי מודלבסקי מיוזמי התחבורה הציבורית המשותפת לרכבת עם מחזיק תיק הכספים בלשכתו בעירייה, וקיבל עידוד מלא לפעילותו.

כידוע, iiz הינו מיזם חברתי תחבורתי, ראשון מסוגו, המאפשר לתושבי רחובות להגיע לתחנת הרכבת באמצעות מיניבוס במחיר מוזל של חמישה עד שמונה שקלים, מהבית אל הרכבת, בתזמון המשיק להגעת הרכבת. בפגישה שהתקיימה בלשכת מחזיק תיק הכספים נסקרה הפעילות שעד כה הסיעה למעלה מאלף נוסעים לרכבת בנוחות, וללא צורך לחפש מקומות חניה במקום שבו מצוקת החניה גואה.

הומינר הבטיח לבחון דרכי סיוע למען המיזם שיכול לצמצם את הפקקים ומצוקת החניה באזור. "אני מברך על המיזם שיכול לסייע לתושבי העיר", אמר. "אני מתכוון לבחון את הדרכים לסייע בעד המיזם כדי שהוא יוכל לפעול ולהתרחב". עוד מוסיף הומינר כי "נושא מצוקת החניות הינו אחד מנושאי הדגל שבכוונתי לקדם, ומיזם זה יכול להיות עוד אחת מהדרכים לסייע לצמצם את המצוקה הקשה".

מיקי מודלבסקי הודה להומינר על הפגישה ואמר: "אני מאד מעריך את העשייה שלך. אני רואה אותך בשטח, אני עוקב אחריך גם ברשתות החברתיות. מרשים שיש איש של שטח ושל מעשים".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן